http://www.spotbalik.com.tr/PROCASTER-3000-X-MAKINA-10BB,PR-26109.html Daiwa Procaster 3000 X'i bugün almayı düşünüyorum Amaç boğazda at çek yapmak ara sıra yemli beklemeli avlarda kullanmak ... Sizce uygunmudur ? Kullanan arkların yorumları nelerdir ? Bu fiyata tavsiye edebileceğiniz başka bir model varmıdır ?
Güzel seçim. Hem de beklemeli dersen, 4000 liğine çıkmalısın. 100 gr ağırlık farkı vardır. Başka öneri dersen, valla üst üste 2-3 maç fazla geliyor. hihi O fiyat aralığında güzel değerlendirmeler yapabilirsin.
SHIMANO NEXAVE 6000 aldım , stokta bulamadım Daiwayı ... Bugunde kullanma fırsatım oldu gayet yumuşak sarımı olan , fakat gramaj olarak pekte hafif olmayan bir makina , anca sarımı ile farkı kapatıyor bence en azından benim eski ucuz makinadan sora baya fark yarattı
Şu iyi midir, bu iyi midir deyip sonra bambaşka bir makine alıyorsunuz, üzerine makineyi yorumluyorsunuz. Stokta o yok, şurada o yok bu yok diye yazacağınıza satın almadan önce konuyu güncelleseniz sizin için daha iyi olmaz mı madem ki yoruma ihtiyacınız var??? Nexave 6000 makine işinizi görür, bütçenize göre doğru alım yapmışsınız bence ama yine de söylemeden edemedim. Boğazda at çek yapmak için baştan sorduğunuz makina hem kafa boyu hem işlev olarak yetersizdi, nexave boğaz için gramaj olarak hafif bir makine bile sayılabilir, ağırlığı dert etmeyin, ben 3 sene en ağır avlarda kullandım boğazda, ne geldiyse çekti... Sezon bitiminde açıp yağlarsanız 10 sene kullanırsınız diyeyim. Bütçe nexave olduğu sürece fiyat/performans olarak sizi üzmez.
valla size hak veriyorum ancak sadece ctesi günü bu işi halletme imkanım var , ve bayram öncesi bu işi halletmek istiyordum bütçe belli , nette araştırmalarımda o makinaya karar verdim . ama satın almaya gittiğimde stok olmadığını ve ayrıca sizin söylediğiniz gibi boğazda o makinin zayıf kalacağını öğrendim esas makina tercihimi değiştirme sebebim budur... fiyat/performans ürünü olan nexave 6000 i alırken satıcı tarafından ikna edildiğim için aldım ki beni ikna etmesi için bir hayli soruya cevap vermesi gerekiyordu eğer yine ikna olmasaydım buradan makinayı almadan önce yorum alırdım ki ctesi günleri balıkçılardaki kalabalığı bilirsiniz , oradada bir kaç kişi ile makina hakkında görüş alışverişinde bulunma imkanım oldu , bununda olumlu etkisi oldu. ayrıca ürün için sizinde şu an vermiş olduğunuz olumlu yorumlar ayrıca sevindirici