Arkadaşlar kamışı buldum şimdide spin makine arıyorum 3000-4000-5000 lik bile olur gram olarak yeterki 350 gram ı aşmasın ve fiyat olarakta 200-300 tl arasında olursa az daha üstüde olabilir. Bu arada makineyi takas yoluyla elimde kullanmadığım malzemelerle de takas edebilir üstünü nakit tamamlayabiliriz Elimde İma daiwa ve maria sahteler ile lrf için 2 adet te daiwa makine var tabiki makinelerden birini vereceğim takas etmek istiyorum.İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum
shimano exage 4000fd makinam var üzerinde power pro 30 lb ip misina sarılı yedek kafa mevcuttur.misina rulmanı ufaktan ses yapmaktadır ama sıkıntısı yoktur.isterseniz 150 tl ye verebilirim.sahibinden ilanım vardır. 243681473
Teşekkür ederim ama o rulmanı değiştiremem şimdilik direk al kullan yapabileceğim bir makine bakmaktayım.
Okuma raw ll 40 yada okuma rtx 40 tavsiye ederim ben raw ll 40 kullanıyorum çok sağlam ve güçlü bir makina
bende okuma raw 2 40 düşündümde sıfırı 340-360 tl suan belki ikinci el daha uygun bir makine bulursam daha süper olacak
Bütçeniz 300 ise rtx alabilirsiniz ama raw ll de gönlünüz varsa bütçeyi biraz zorlayın ve raw ll alın derim. Raw ll ikinci el bulabilirmisiniz bilmiyorum ben çünkü daha önce forumda ilan koyanı görmedim galiba alan herkes çok memnun o yüzden kimse ikinci el ilan koyup satmıyor herhalde
eğer öğrenebilirsem bir arkadaş raw 2 yi gayet uygun bir fiyata almıştı ondan aldığı yeri öğrenip alacağım inşallah ama rtx pek içime sinmedi daha doğrusu okumada spin olarak alacaksam raw 2 40 tan başkasını almam açıkçasını söylemek gerekse
Bence Raw II 40 Spin için ağır bir makine. Ama aşırı güven veriyor insana. Benim de çok alasım vaaarrr.
Evet biraz ağır ama çok değil biraz sadece bileğiniz güçlü ise çok yormuyor ve gerçekten güven veren bir makina. Bir av bayiğine gidip elinize bir alıp inceleyin makinada aklınız kalır ve iki gün sonra av bayiğine geri gidip alırsınız makinayı bana öyle oldu da
Valla bende Gidip alıp gelsem mi bi raw 2 40 diye 4 dönüp duruyorum valla bakalım daha uygun bişr makine buldum onu alcam gibi duruyor şuanda
bütçem o kadar çıkmadı malesef çok daha uyguna bir cormoran alıp deneyeceğim gibi duruyor cormoran red master 8pih 2500-3000 birisini alacağım kafaya taktım 150 tl gibi bir fiyata buldum