Acilen spin makine ve misina tavsiyesine ihtiyacım var ekonomik düşündündüğüm içinmidir;yoksa büyük ihtimalle beceriksizliğimden ; süper passion bir kere suya düştü ve anında korezyon dönmüyor,okuma trio 30s ise kum girdi ikiside bir haftada pelte çıktı cyrr cyrr cyrr cyrr Bana önerebileceğiniz misina az dolaştıran ve tuzlu suya dayanıklı makina var mı limitim 300 lira teşekkürler.Ayrıca uygun bir mono misina
Eğer az daha bütceni zorlarsan shimano stradic ci4 f 3000lik aldım Çaglar av dan 380 liraya,birde 45 liraya pro power ip misina aldım 0.13mm. Makinayı kullanmadım ama bu hafta arkadaşımda aldı çok memnun kalmış. (Bu arada bu konuda çok tecrübeli değilim bende tavsiyeyle aldım)
bahsettiğin cengaver 10 daki tuzlu suyun içinde yattı,başka bilmem kaç tl lik makinaların testinde yapıldığı gibi,,suya sokup hemen çıkarılmadı..,video çektim resimler çektim bir hafta müddet tanıdım ona..şuan eski düzen çalışıyor makina 1 hafta sonra videoyu yayınlıyacağım..dün test startını verdim.. üstelik 1 buçuk yıllık makina bu,,seninki nasıl oldu şaşırdım şimdisen gönder bana ben temizlerim onu
Ah Kadir,ahhhh Banada çok çektirdi trio 30Scyrr İçine kum tuz falanda kaçmasına gerek yok,hep zorla dönüyor makineidk
Kadir Abi çok iyi olur ben de şaşırdım,çok ayrıntılı makineler olduğu içindir bile diye düşündüm,kargoyla göndereyim mi abi?
abi o makina hakkında benzer sorunlar okumuştum servisine gönderdinizmi acep olmadı abi içine şırınca ile mazot ver..iyice temizle kurusun..winkel sıvı gres uygula ben makinaların yağı eskiyince bunu kullanıyorum sen öyle deyince şimdi tekrar baktım..makina helen dünkü suya yatırmadan önceki hali gibi çalışıyor kadir bozkurt antalya manavgat şube teslim, yaz gönder,, kargo firması fark etmez