Spin makine .........?

Konu, 'Makineler' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Herkese iyi akşamlar arkadaşlar aşağıdaki kamışla kullanmak için yaklaşık 70-80 tl bütçe ayırabileceğim bir spin makine tavsiyelerinize ihtiyacım var özellikle kullanıp memnun kaldığınız marka ve modeller var mı bu makine çok ağır olurmu

http://www.avmarketi.com/asp/product/3169/Ryobi-ECUSIMA-4000Vi-makine

Kullanacağım kamış bu

http://www.balikmarketim.com/?urun-7247-LONDON-PELISTICK-PARCALI-15-40-GR==270-CM-OLTA-KAMISI.html

Sizce bu kamışa o makine ağır mı olur at çek yaparken çok yormasın istiyorum

2. 29519

29519

Gayet güzel bir ikiili olmuş ama kamışın fincanlarına dikkat et avdan sonra ılık suyla yıka çabuk paslanıyor çünkü.

3. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
  4. modena

modena

5. Tarzan

Tarzan Erman

Mustafa abi, Turgay abinin söylediği makinadan bende çok memnunum ecusima 4000Vİ da var bende ondanda çok memnunum iki makinada olabilir ama agırlık farkları epey bir var. Tercih senin ancak kamış 270 cm tercih etmişsiniz ben şiddetle daha kısa bir kamış öneririm zira ben 270 kamış aldıgıma aksiyon ve rahatlık açısından çok pişmanım. saygılar.

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Makina icin yedek kafası yoktur diyor acıklamasında.Genelde bir aliminyum,birde grafit makara olur. Yani bir yedek kafa demek bir makina demektir benim icin.

7. 29519

29519

Ryobi yanında okuma flame pek de iyi bir tercih olacağını zannediyorum. Ryobi ecusima 6000 sahibiyim o kadar hor kullanmama değer vermeyerek kullanmama lazım halen gayet güzel çalışıyor. Bence ryobi güzel tercih.

8. 29519

29519

Bu fiyat için 10 numara tercih olur.

9. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Yeni oluşturduğum takımımdaki makina ve kamış hakkında bilgi vermek isterim hoşuna giderse tavsiye ederim ben çok memnunum.

Kamış: 2.10 karbon kamış ilk defa duymuştum ama bakmak istediğim çok hoşuma gitti ve gayet hafif 160 gr. yanlış hatırlamıyorsam.Markası Wisdom stick 10-30 atarlı fiyatı 35 tl

Makina:SPRO MONTANA 40'LIK küçük boy makina önden kalama özellikle fren sistemi harika gayet sağlam bir makina fiyatı da uygun 55tl

http://img821.imageshack.us/img821/6663/spro.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/1336/spromontana.jpg

Nette bulamadığım için bendekilerin fotoğraflarını attım kamışın fotosunu çekemedim makinanın arkasındaki mantar saplı olan bahsettiğim kamış.

10. pelikan01

pelikan01 Hakan Yasar

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390, Okuma Salina Seaspin 240 - 10/40
    Favori Makine:
    DAM Quick SLR Surf 560 FD, Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    Akya 2 kg.
  11. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Son düzenleme: 26 Nisan 2011
  12. OMMG

OMMG OKAN

13. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Abi daha benimkiler paslanmadı2005 yılından beri kulanıyorum. Maksimum olacağı şey krom kaplamasında kararma oldu. Oda krom parlatıcılarla hallediliyor.

Takımınız gayet güzel ir ikili olmuş.Güle güle kullanın ayını kamıştan ve daiwa sweepfire-a 3550 ile kullanıyorum. Takım 80-90ytl civarı ama üstündeki misina takımdan daha çok fiyatı var

Bu tip paslanmaz fuji yüzklerin hassas olduğu şey darbedir. Sert darbelere gelmezler ayrıca yüzkler fujidir. lineaffe olsun,okuma, shimano olsun bu her kamışta olağan şeylerdir.

Son düzenleme: 26 Nisan 2011
  14. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Beylar değerli yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler