Spin set için önerilerinizi bekliyorum

Konu, 'Makineler' kısmında narada tarafından paylaşıldı.

1. narada

narada taylan

Merhaba arkadaşlar sizce SHIMANO CATANA CX SPINNING 2,70 -MH- 14-40 GR bir kamış ve SHIMANO (YENİ) EXAGE 3000 SFC 4+1 BB makina sizce spin avcılğında kullanıcak güzel bir kombinasyon olurmu ve ya sizin önerebileceğiniz kamış ve makinalar varmı
    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Bence çok güzel bir kombinasyon,kamışta makina da gayet güzel...Bereketli avlarınız olur umarım...

3. sami sökeli

sami sökeli sami oguz

Arkadaşım makinanın tur oranı düşük sahteye gerekli olan aksiyonu veremezsin yeni nesil 6 turlu makina almanı öneririm.

4. defjay33

defjay33 Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Alivio AX 10000- Shimano Catana CX 240
    Favori Makine:
    shimano EXAGE 3000 fb
    En İyi Avı:
    3 kg Karakulak, 1 kg levrek
    aynı takımı kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum düşünmeden alın derim kesinlikle pişman olmazsınız saygılarımla

5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Daha ekonomik ama iyi calisacak bir makina isterseniz de alternatif olarak Spro Passion 710 veya 720.

6. narada

narada taylan

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar makina konusunda SHIMANO EXAGE 4000 FC 4+1 BB almaya karar verdim şimdi sıra kamışa geldi. bu arada umarım makina ağır gelmez bu makina ilk mesajda yazdığım makinadan daha ağır.
    kamış kmonusunda kararsızım teleskopik spin kamış almaya karar verdim 2 parçalı olmasının taşınma gibi bir problem yaratacağını düşünüyorum teleskopik olması benim için çok daha iyi olacaktır ve atarınında 80 gr a kadar olması benim için daha ideal olacaktır her balık için ayrı ayrı kamış ve makina almanın masraflı olacağı düşüncesindeyim önerebileceğiniz teleskopik spin kamışlar varmı lütfen atarı biraz yüksek olsun.
    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    herkeze merhaba,

bende yeni konu açmaktansan bu konuya ilave yapmak istedim, forumda biraz araştırdım ve okudaklarıma göre,
    MITCHELL COMPACT LC SILVER 700 almayı düşünüyordum, bütçemede uygundu fakat, stokta olmaması ve gittiğim mağzadaki yetkilinin ihtiyaçlarım doğrultusunda
    MITCHELL ARMADA 7000 eski fakat yenilerine taş çıkartan bir model olarak tavsiyede bulundu, daha önce kullandığım 3 modelden sonra birkez almaya karar verip, 220.tl gibi bir rakam vermeyi göze aldım tek endişem biraz ağır olması ürün özelliklerinde 675gram yazsada ürün 620.gram,

ihtiyaçlarım,

üsküdar/kandillide avlanıyorum, çok fazla akıntı var, genelde 130/170 gram atıyoruz.
    istavrit, çinekop için capari ve rapala kullanıyorum, henüz yemli ava başlamadım. atçek yapıyoruz.

sorunum, shekespeare 2037-080 , albastar pasha 60, albastar millenium 50 gibi makinalar kullandım, 130/170 gram kurşun ve 1 tane bile balık takıldığında kol resmen dönmek istemiyor.

soru : hangisi tercih edilmeli,
    MITCHELL COMPACT LC SILVER 700 OLTA MAKİNASI 4 rulmanlı, 5.55/1 devir 620 gram
    SHIMANO EXAGE 3000 SFC 4+1 rulman 5,2 devir 300 gram