Spin set

Konu, 'Tatlısudaki Canlılar' kısmında avci18 tarafından paylaşıldı.

1. avci18

avci18 bugra erol

Favori Kamış:
    Shimano Catana Cx Spinnig
    Favori Makine:
    Shimano Catana Cx 3000 Srb
    En İyi Avı:
    Japon balığı 5 cm
    Bütçemi aşmayan ama sağlam bi spin set yapmak istiyorum ilk defa olcak.Göl baraj ırmak tarzı yerlerde genelde av yapıyorum turna perch gibi avlar düşünüyorum kafamda bazı makina ve kamışlar var
    http://www.avmarketi.com/asp/produc...a-CX-Tele-Spin-2-40-mt-M-10-30-gr-Spin-Kamisi

makina 2 tane var kararsızım fiyat farkı 30 tl

http://www.avmarketi.com/asp/product/19023/Shimano-Nexave-3000-SRC-3XSSS-1-BB-Makine

Shimano catana 3000 de alternatifi

yalnız ip misina düşüyorum marka vs bilgim yok turna için çelik beden gerekir mi ip misinaya bilmiyorum

Beyaz sasi ve albastarın 3 nolu kaşıgını dusuyorum turnaya.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Not:konu yaklaşık 20 gundur açılmakta yayınlayın artık sunu

2. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex Surf 425-250gr
    Favori Makine:
    Shimano twinpower 8000 swpg-a
    Buğra bütçen el veriyorsa kamış olarak okuma v systemi tavsiye ederim ben denedim fakat satın alamadım 125 tl gibi bir rakamı var parçalı kamışlar spinde daha çok tutuyor makine ise shimano tabi iyi bir marka fakat sana okumanın trio 30s veya 40s modelini önerebilirim bir sorun çıkarsa yedek parça sıkıntısı çekmezsin tabi bunlar benim fikrim ustalar daha iyi cevaplayacaktır

3. burak e

burak e BURAK

konuyu yanlış yere açmışın kardeşim bunun yeri takım çantası veya olta düzenekleri bölümü olucaktı

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    bütçen bence yetreli fazla bile sayılır.
    ben turna için shimano catana 2500 fb aldım 1 yıl kullandım fiyatı 90 lira gibi ama makina bozuldu av bayibana garantili demişti götürdüm değil olmaz dediler ama biz çok alış veriş yaptığımız için istanbula gönderdiler 20 günde rica minnet geldi.Sadece OKUMA sınırsız garanti veriyor sen bozsanda arıza olsada ücretsiz yapıyorlar bu çok önemli .
    Sende ankarada yaşıyorsun galiba dışkapıya git okuma modellerine bak fityatı nettede kıyasla ucuz olanını al. Kamış için 240 geçme kıyıdan turnaya iyi gelir 240 2 parça 10-30 atarlı eğer ırmakdere için gideceksen DAİWA MİNİ SPİN 180 var ben sırf bu yüzden aldım 20 lira sende al 50 cm turnayıd çekiyor ucuz diye küçümseme bu kamışı.

5. Pike Mania

Pike Mania Barış Barisma

En İyi Avı:
    75 Cm. Pike
  6. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bende hem v system 10-40 hem ron thombson 10-40 var. Ron thombson teleskopik yalnız. Esnek kamış seviyorsan ron thombson sert kamış seviyorsan benim gibi v system alabilirsin. Kaliteleri aynı sayılır. Ron thombson esnek geldiğinden 1-2 defa kullanıp kaldırdım rafa...