Herkese selamlar bugün okumanın ve shimanonun indirimlerindende faydalanarak v-system2,40 kamış ve catana 2500fb makine sipariş ettim. Bana maliyeti 168tl oldu. Aldığım sitede ayrıca 4 kamışlık kamış çantası da hediye olarak geliyor. Alışverişte beni şaşırtan ve sevindiren bir olayda siparişimden 1,5 saat sonra ürünün kargoya verilmiş olması oldu. Forumdan yorumlarıda dikkate alarak bazuka çantasından dolayı v-systemi tercih ettim indirimde üstüne kaymağı oldu Umarım iyi bir takım olmuştur yorumlarınızı beklerim. Makine seçimimdeki yardımlarından dolayı Tevfik abiyede buradan tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla..
hayırlı olsun,herşeyi aynı 2.70 lik kamış boyu ile ben de kullanıyorum .başarılı bir set rastgelsin..
Hayırlı olsun, 2,40 ını av ortağım aldı öve öve bitiremiyor, hatta bu kamışı sadece yarışmalarda kullanacağım kıyamam her avda kullanmaya bile dedi indirim ve hızlı kargo da gerçekten kaymağı olmuş, umarım yeni takımınla bol trofeler yakalarsın..
Güle güle kullanıp, bol bol av zevkli avlar yapman dileklerimle, hayırlı olsun derim. Darısı çok daha iyilerine olsun. İyi dileklerimle.
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim. http://www.balikmarketim.com/?urun-55295-Alamatra-Kamis-Cantasi-135cm.html saygılarımla..
herkese selamlar, bugün siparişlerim geldi. v-system gerçekten çok iyi gözüküyor bazuka çanta gayet güzel. daiwadan sonra 2500lük catana elime oyuncak gibi geldi. hediye olarak gelen çanta biraz irice ama bazuka çantayla birlikte 3 kamış ve makarayı aldı. artık sadece sezonu beklemek kaldı. nasibimizde varsa balığımızıda tutarız. herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.