İyi Günler, Spin takım toplamaya niyetlenmiştim ve araştırmaya başlamıştım, sizlerinde değerli önerileriyle kafamda bir şeyler canlanmaya başlamıştı. Geçen gün karaköye gittim ve bir bakmışım spin takımımı toplamışım .Alırken biraz tereddütlerim vardı fakat eve gidince kalmadı. Makine olarak http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=SHK MACH1XT FD 035 Kamış http://www.avmarketi.com/asp/product/17739/Silstar-Carbodynamic-Telespin-Teleskopik-Kamis-300cm Misina ultra max ın 0,30 luk 7,7kg çekerli 680 m misinası Bu parçaları indirimle birlikte tam 105 tl ye aldım. Fakat eksik kalan parçalarım iğneler sahteler vb. balık tutmak için zorunlu parçalar Bunlar hakkında tavsiyeleriniz ve takım hakkındaki yorumlarınızı en kısa zamanda bekliyorum. Teşekkürler.
bu takımla nerde avlanmayı düşünüyorsun?yazmaz isen farklı düşünceler ortaya çıkar makinanın ürün açıklaması eksik yazılmış, 0.17mm 10m yazıyor,öyle sanıyorum bir sıfır atmayı unutmuşlar, 17mm den 100mt alsa,30luk misina dan 70mt zor alır makinanın kafası, ortada karışık bir durum var, makinanın misina kapasitesi düşük,senin misina oldukça kalın,ve kamışın uyumsuz,
Takımı haydarpaşa limanında ve tuzla pendik arası sahilde kullanmayı düşünüyorum. 0,30 luk misinadan 100m sardırdım bi problem yok şimdilik.Ayrıca yedek makaranın yuvası daha derin bu yüzden en kısa zamanda ana kafaya 0,20 lik misina sarıp yedek kafaya 0,30 luğu geçiricem.
Gule gule kullan Dorukan yegenim. Shakespeare zamanında gercekten bir ekoldu gerek makina ve gerekse kamıslarda. Simdi ki yeni urunleri hangi seviyelerdedir bilemeyecegim. Yalnız yerli ve yabancı tum sitelerdeki urun bilgileri oldukca yetersiz ve celiskili. 30 luk olanı tek kol, 35 ve 40 lık olanı cift kol tutamaklı. Cift kol tutamaga alısırsan bir daha tek kol kullanmazsın Kullanmaya baslayınca makina ve kamıs kombinasyonunu cok daha saglıklı degerlendirecek ve artılarıyla eksilerini goreceksin. Zamanla edinecegin bilgi ve tecrubelerinle ileride cok daha kaliteli ve performanslı setlere sahip olacaksındır. Baslangıc olarak iyi sayılır. İyi dileklerimle.
Güle güle kullan ama ben kamışı beğenmedim. spin için uygun bir kamış değil. atarı 30 gramdan başlıyor. 3 metrelik boyu da kolu çabuk yorar. kamışa göre sahte seçersek spirolino ile slikon yemleri kullanmanı tavsiye edeceğim.