spin takım

Konu, 'Makineler' kısmında grkm15 tarafından paylaşıldı.

1. grkm15

grkm15 görkem

arkadaşlar bana en uygun ucuz olacak şekilde 10-40 gram atabilecek şekilde yani sahteleri ağırlığa gerek duymadan atabileceğim şekilde bir kamış ve buna uygun makina önerebilir misiniz? kamış ve makina en fazla 100 lirayı geçmesin istiyorum. bu şekilde alırsam yetersiz bir takım mı almış olurum. 100 lira dedim ama siz kamış ve makina 60 lirayada var derseniz o daha iyi olur tabiki. zaten avcılardayım burada pek balık yok tek istediğim rapalaya ek ağırlık olmadan uzun atış mesafesi

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Görkem merhaba,benim bulduğum iki farklı kamış ve makina modeli var,sana daha bir çok seçenek sunacaktır üstadlar , diğerlerini bilmem ama daiwa marka makina alınabilecek en iyi makina gibi geldi.şimdiden hayırlı olsun spin takımın,bol balıklı avların olsun umarım...

http://www.avdeposu.com.tr/?urun-155-CORMORAN-BULL-FIGHTER-KAMIS.html
    http://www.avmarketi.com/asp/product/18656/Silstar-Carbodynamic-Lure-7-Spin-Kamis-240-cm
    DAİWA http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8875-Daiwa-Sweepfire-Makina.html
    http://www.avmarketi.com/asp/product/13468/Savage-Expor-EP-300-Makina

3. grkm15

grkm15 görkem

çok teşekkür ederim ilginiz için. bunlar 100 lira civarı yapıyor. daha uygun seçenekler varsa onları da alabilirim. tabi bu kaliteyi ve atış mesafesini ne kadar düşürür bilemiyorum. yani 30 lira civarı bir paradan kaçalım derken de kötü bir şey almak istemiyorum. ama şu an denizlerimizde olan balıksızlık da moralimi bozmuyor değil. yani 500 liralık kamış makina alsam ne olacak diyorum:D

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Rica ederim ,bakıyorum hala daha iyi bir şeyler varmı diye ama dediğim gibi makina baya uygun fiyatlı ve kaliteli geldi,denizlerimizdeki durum ne yazıkki gerçek ve çok can sıkıcı ,umarım yakında bollaşır ve hep öyle gider , bizde 500 Tl lik hatta 1500 tl lik takımlar alırız :)

5. grkm15

grkm15 görkem

insan hevesle gidip saatlerini orada harcayıp eli boş dönünce gerçekten moral falan kalmıyor. sonra da bunun için mi kamış makina alıyorum diyorum. bir taraftan da şeytan dürtüyor tabi. umarım daha uygun fiyatlı tavsiyeler alabilirim

6. kısmetsiz

kısmetsiz hayrettin üstüner

Favori Kamış:
    lneaeffe oyster 390
    Favori Makine:
    okuma bluehawk
    En İyi Avı:
    sudak 6,5 kg
    LONDON PELISTICK PARÇALI 15-40 GR ,240 CM OLTA KAMIŞI
    Boy (cm) : 240 Atarı (g) : 15 - 40 Parça Sayısı : 2 Sap : Eva Kapalı Uzunluk (cm) : 120 Ağırlık (g) : 315 Bu yeni spin kamışın en önemli özelliği Pelistick uç yapısı. Ancak tasarımdan Fuji porselenlerine, makine yatağından renk seçimine kadar tamamen PELICAN® prestijini hissedeceksiniz. Sapın alt kapağındaki özel PELICAN logosu da bu kaliteyi tesciller nitelikte. 165,210,240 ve 270 cm boylarına. Pelistick™ Nedir? Pelistick™ kamışlar özel üretim yapısı sayesinde çok yüksek güçlerde ve yüklenmelerde bile "U" şeklinde yüksek esneme kabiliyeti olan kırılmaya mukavemetli kamışlardır. Pelican® markasının ilk olarak Pelican® London Spin kamışlarında kullandığı ve birçok balıkçıyı büyülediği bu eşsiz özellik, kamışınıza tam güven sağlar.
    Ürün Kodu : 3123240
    Marka : PELICAN
    Fiyatı : 54,89 TL
    Kdv Dahil Fiyatı : 54,89 TL ben 2,10 unu kullanıyorum.fiyatına göre oldukça iyi kamış. birde triger pelistic modeli var.tetik şekilli sap hem havalı hemde kavramaya faydalı.alırken de parçalı kamış alacaksan(ki tavsiye ederim) 2,40 tan büyüğünü alma.2,40 araba bagajına tam geliyor.aksi halde problem yaşarsın.

7. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    100 lira değilde 150 lira gibi bir bütçe ayırabilirsen seni tatmin edecek bir set yapabiliriz..