Spin takimi

Konu, 'Kamışlar' kısmında drclnie tarafından paylaşıldı.

1. drclnie

drclnie Cihan Gumrukcu

Merhaba arkadaslar mesaj yazmaktan cok forumu okuyorum spin takimi almaya karar verdim yaklasik 2-3 hafta once forumu okudum okudum butun yapilan avlari sahteleri ezberledim wtd nedir nasil yapilir videolari izledim :D atis tekniklerine baktim ama hngi kamisi ve hangi makineyi alicagima hala karar veremedim okudukca iyice kararsiz kaldim kafam karisti alacagim kamisi levrek lufer baracuda artik kiyidan at cek ne tutarsam bahtima boyum 1.85 bazi arkadaslar cift kamis tavsiye etmis hem agir hem hafif sahteler 300 tl gibi butcem var ama 40 -50 tl daha fazla ver bunu al derseniz oda olur tavsiyelerinizi bekliorum :) hihi

2. 4443

4443

3. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    ProCatch Carbospin Pro-240 Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Spinde kamış makinadan çok sahteye para veriliyor sanırım. 60 - 70 Liraya sahtemi olur abi takılsa felan denize dalıp çıkarır insan :)

4. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Valla Okuma V-System bende tavsiye ederim he sende varmi dersen yok ama kullandim ve bu hafta bende aliyorum.
    Açikçasi kullanipta kötü diyen birinide görmedim
    Makine olarak seçenek çok onu kendin bi kaç seçenek bul ve arkadaşlara sor daniş derim.

Yine okuma spin makineler fena değildir zira daiwanin ve shimanonunda spin makineleride iyidir.

5. drclnie

drclnie Cihan Gumrukcu

Sadece kamis ve makine 1-2 sorum daha olucak bazi forumlarda okudum ip misina kullanmayin atis mesafenizi azaltir fln yaziolar ip misina tavsiye eden de var birde kamisin boyu atis mesafesini etkilermi ?

6. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Evet bende spro red arc makinesini tavsiye ederim,kamışı tanımıyorum ama tavsiyelere bakılırsa iyi olduğu söyleniyor,yanlız kamışın uzunluğu 2.70 m aşağıya düşmesin...

7. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    orasi lesin işte takmamak koparmamak lazim sahtelerin bazilari gerçekten aşiri pahali.

8. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

Sizi önce avlak yapısı hakkında bilgi vermeniz gerekir dere agzı liman için dalga kıran üstü kumsal vs... takım önerisi boy uzunluğu makina vs... gelen cevaba göre verilmelidir.

9. 4443

4443

Selim abim WTD kelimesi geçtiği üzre 2.40 öneride bulundum tabiki bizimki sadece öneri kendi kullanımımız açısından değerlendirip aktarabiliyoruz ve 2.40 üzeri WTD 'de biraz eziyete dönüşüyor doğrusu bunu kesinlikle göz ardı etmemesi gerek kullanıcının ...

2.40 okuma v system ile wtd randuman verirken 2.70 ile malesef daha çok yoruyor ve 2.40 'a nazaren randuman vermiyor doğrusu ..

10. 4443

4443

İp ,dyneema misina'dan en azından şu at çek olayını kavrayana kadar uzak durman daha hayırlı olur adına kardeşim ...

Kamış boyu atış erimini etkilermi illaki küçük farklılıklar gösterir gerek aksiyon gerek uzunluk durumları göz önünde bulundurulursa ...

WTD çalışacağım amacım daha çok su üstü kandırıcılar dersen 2.40 üzerine çıkmamanda yarar var ayrıca zaten kullanım sürecinden sonraki değerlendirmelerinle mutlaka 2.70 bir kamışında olacaktır sadece zaman bu noktada hihi hihi

11. drclnie

drclnie Cihan Gumrukcu

Avlak olarak surada avlaniorum diyemicem cunku surekli baliga gidiorum farkli yerlere 2 kamis alicam ben bu gidisle anlasilan 2.70 makina icin atar degeri yine 10-40 mi almaliyim :D

12. 4443

4443

10 - 50 de iyi bir seçenek olabilir doğrusu :rolleyes:

13. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    İnce ip misinayla daha iyi atış yapabiliyorum aksine

14. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Haklısın Hüseyin,ben okurken WTD kelimesini atlamışım...

15. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    rhon thompson tyran 2.70 (7-25 gr) bulabilirsen kesinlikle al derim..makine de, shimanonun 2500-3000 liklerine bakmanı öneririm.(exage serisi olabilir)..rastgele...