Bugün http://www.magzaci.com/ adresinden aldığım spin takımım geldi. Virüs çok kötü bulaştı bana sanırım. Öyleki bütçem çok kötü iken bile 1 haftada hem surf takım hem spin takım aldım . Aldığım Ürünler : Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış Okuma Safina Pro SPa-40 makine Lineaeffe misine 2 adet sahte yem İnşallah iyi etmişimdir. Gerçi acemi olduğum için her şekilde yeter sanırım bana bu set. Bu arada söylemeden edemeyeceğim magzaci.com ' a çok teşekkür ediyorum. Anında ürünlerimi kargoya verdiler. Bunun yanında 2 adet sahte yem göndermişler ve misine sarmışlar hediye olarak. Site zaten forumumuzun sponsorlarındanmış bunuda sonradan farkettim. Bu arada misine olarak ne önerebilirsiniz İskenderunda levrek için kullanmak istiyorum. Üzerinde misine var ama birtane daha alsam iyi olur.
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur çok teşekkürler . Amin abicim çok teşekkürler. Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bu arada misine tavsiyeniz varmı acaba marka model falan link versenizde olur.
Forumda cok fazla sözü edilen bir kamis bende spin takimimi kurmadan önce listeme almistim ama shimano hastaligim agir basti sap uzunlugu nasil? Bir arkadasim okuma'nin v sistemini kullaniyor. V sisteminden dolayi onda da okuma hastaligi basladi hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin
Çok çok teşekkürler arkadaş. İlk defa kamış kullanacağım inşallah çabuk öğrenirim . Sap uzunluğuna eve gidince bakarım. Bu arada kimse misine önermeyecek mi
Kadir abi super maxim monoflament kullaniyo sanirim bende makinaya spiderwire ultracast ip misina sardim 2 metre kadarda monofilament leader ekledim ucuna ancak Türkiyede spiderwire ip misinalar pahali ne yazikki
Çok teşekkür edeyim bir araştırayım o misineleri acemi olduğum için ucuna farklı misine falan hiç anlamıyorum ki
onur abi kadir abinin kullandığı misinadan bende sipariş verdim bugün yarın elimde olur kadir abi 22 mm lik önerdi ben tedbir olsun diye hem 22 lik hem 28 lik aldım en azından 28 likte acemiliğimi atarım diye mazallah daha atarken sahteyi koparıp kaybederim diye korktum Onur abi spotbalık ta var süpermaxim... Bu arada herkes süpermaxim diyor ama remixon süpermaxim diye geçiyor
Tamamdır dostum oraya bakayım ozaman ben. Çok teşekkür ediyorum makine ile bir misine geldi sarılı halde lineaeffe nin pembe renk aldıgım yer iyi oldugunu söyledi ama bilmiyorum yinede işi garantiye almak lazım. Yoksa tutacağım 5 kiloluk levrekler kopartır
filpesca super maxim kadir abinin kullandığı bu.. japon malı fluoro karbon bir misina.. ağırlık çekeri yazmıyor üzerinde top secret yazmışlar.. makinanın birine sarmıştım bende. remixon ithalatçı firma sanırım.. http://www.anadoluavmarketi.com/markaya_gore.asp?id=314&KAT=76