aklıma geldikçe sinirleniyorum .. izninizle bi saydırayım .. hayrını görme kardeşim.. işallah misinalarım eline koluna dolansın.. kamış burnuna girsin.. makinama elin sıkışsın.. Hiç balık tutamazsın inşallah.. İnşallah senden de birisi çalar .. Elin kolun kırılsın.. Balık çekerken denize düşersin inşallah.. Ben makinama gözüm gibi bakıyordum.. Her avdan sonra pırıl pırıl temizlerdim. Yağını eksik etmezdim.. Sürekli bakımını yapardım. Kamışımı yeni almıştım.. Paslanmasın diye koruyucusunu sürerdim.. doya doya balık tutamamıştım onunla ama bugüne kadar sahip olduğum en güzel kamışımdı. Doyamadım.. Misinamıda yeni almıştım.. Gam yapmazdı.. Sağlamdı.. Düğüm tutardı.. %40 FC idi.. Yakamoz yapardı yapmasına biraz ama çok memnundum .. Levrek vuruşlarını ne güzelde aktarıyordu bana.. Doyamadım .. Elim bir hırsızlık olayı sonucu yepsyeni Daiwa mini spin kamışımı ve Ryobi ecusima makinamı üzerinde 150 metre misinasıyla beraber çaldırmış bulunuyorum.. Eyy oltamı çalan kansız. Bebek arabasının altından ne ara çektin aldın da ayırdın beni güzel oltamdan ? Oltamın cenaze töreni Cuma günü akşam ezanına müteakip yapılacak levrek avının ardından Ayvalık Belediyesi önünde düzenlenecektir. Çiçek gönderilmemesi, yerine cicili bicili levrek sahteleri gönderilmesi rica olunur. Kamuoyuna ve balık avcılarına üzüntüyle duyurulur.
Kovadan balık çalındığını duymuştum da komple takımın yürütüldüğünü ilk kez duyuyorum.. Geçmiş olsun üstat.. çalınan mevkii belirtirseniz dikkatli olalım.. Bu mübarek günde biz de çalan kişiye hayır dualarımızı (!) gönderiyoruz..
geçmiş ola üzüldüm kafasına kurşun düşe her seferinde ,eline lüfer takımı takıla , çarpmalara gele inşallah
çok geçmiş olsun. aynı kombinasyonu benimde kullanmam nedeniyle (daiwa msp 2,40 + ryobi ecusima 4000) adınıza üzüntüm daha da arttı. kıbrıs sarmasına dolanıp suya düşesice demek istiyorum eli uzun vatandaşa.
nasıl bır ınsanlara sahıbız allah askına... ne hayrını gorceksın be adam... uzuldum kardesım cok bence bı gıt ara zaten bulundugun yerde avlanmaya cıkar belkı azda bı ıhtımal olsa... bulunca ses cıkartmadan ılk yapacagın ıs adamı suya atmak
........hakan bey gecmis olsun benimde cok iyi bir pliers calinmisti ama tamamen benim hatamdan dolayi cunku avlakta unutmustum... ertesi gun yerinde baskalari vardi ve pliers ortada yoktu.... oysa genelde unuttugum hersey yerli yerinde olurdu... istanbul gibi bir yerde olsaniz bulmak cok daha zor olurdu belki ama ankara da oyle olmasa gerek.... tek handikap ayni ekipman kombinasyonunu baskalarininda kullaniyor olabilecegi... diger bir sorun da bir cok markanin ekipmanlarin uzerine benzersiz kod islememeleri, boyle durumlarda elinizdeki faturayla calinti ihbari yapsaniz bile hatta kisiyi birebir bulsaniz bile nasil hak iddia edeceginizdir... cunku o ekipmanin size ait olup olmadigini belirten bir sey yok... calan kisi faturayi kaybettim der bir sekilde isin icinden siyrilir veya yurtdisindan aldim hediye geldi diyebilir... bu durumda fatura olmak zorundada degil.... ureticiler her urun icin ekipman govdesine ozel benzersiz bir kod islese (etiket yapistirma olarak degil, presleme olarak) boyle durumlarda hak aramak cok daha kolay olurdu....gelecekde amator balikcilik denetimleri yapilmaya baslanirsa ve boyle ihbarlarla birlikte ureticiler benzersiz kod preslemesi yaparlarsa periyodik kontrollerde benzersiz koddan calan kisi hemen tespit edilir...
Kahvede orda burda birine okutur 10-20liraya eskaza bulursun ben satin aldim bunu bi arkdan der haydi polise çik isin içinden :s geçmis olsun... Yinede yukarda yazanlar gibi denize falan itelemeyin bulunca. Yüzme falan bilmiyodur belki , adam yerine kor hapse atarlar
Geçmiş olsun 1-Eğer çalan kişinin yüreğinin bir köşesinde nereden bileceksin,sportif balık tutma gibi bir incelik varmış belkide hayırlı bir iş oldu kim bilir çalan kişi bu olta sayesinde balık tutarken meditasyon vazifesi görüp belkide içinde barındırdığı bütün kötülüklerden arınacaktır ve birgün gelip bir elinde yepyeni bir spin takımı diğer elinde sizin takımınız bu oltayı ben sizden çaldım ama siz bana kaybettiğim insanlığımı geri verdiniz demezmi 2-Eğer ben yakalasam o oltayı kafasına vura vura sapına kadar sağlam yeri kalmayıncaya kadar paramparça etmeyi çok isterdim. 3-Boşver takma kafana Allah daha büyük üzüntüler vermesin vaktin birinde benimde arabamın bagajından çalınan bir oltam vardı hala aklıma geldiğinde içim bir yanar bir yanar ki,o kadar luzumsuz şeylere bu güne kadar kucak dolusu paralar harcamışımdır ama üç kuruşluk olta içini cızlatıyor işte insanın nedenmi sportif balıkçılığı biz çook seviyoruzda ondan