S.A. ARKADAŞLAR UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA ALMAYA KARAR VERDİĞİM TAKIMLAR OKUMA V SİSTEM 300 CM 10-40 GR ATARLI KAMIŞ VE YİNE OKUMA TRİO-40 MAKİNE BU TAKIM HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.EKSİLERİ VE ARTILARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER.
Abi kamış seçimin güzel ama makine seçimin biraz fazla bence.ben okuma kullanıyorum 30 luk octana var bende.Ben yerinde olsam trio 30 alırdım.kamış makine ağırlık kombinasyonu çok önemli..
300cm kamış ile bence 40'lık makina uyumlu olacaktır. Zira 30'luk trio ile aralarında 20 gram fark var yani ikiside olur ama kamış boyu göz önüne alınırsa 40'lık makina tercih edilmelidir, denge sağlamak açısından. Uzun kamış ve hafif makine seçimi dengesizlik yaratır ve daha çabuk yorulmaya neden olur. 270 cm bir kamış seçmiş olsaydın 30'luk 240 cm bir kamış tercihi yapsaydın 25'lik yada 20'lik kafalı makinaları tercih etmeni isterdim. Ayrıca normal Trio 40 yerine 6.2:1 devirli Trio 40-S modelini alırsan daha memnun kalırsın. Devir bakımından normal trio sana ters akıntılı veya durgun sularda gagalı sahte kullanırken yavaş kalır. Özellikle su üstü sahtelere aksiyon vererek çekmek bitirir adamı. Benim tavsiyem kesinlikle 40-S modeli olur. İyi alışverişler dilerim umarım kullanışlı bir takım edinirsin. Rastgelsin şimdiden.
Selam, Benim spin takımım, -trio 30 s -okuma v-system 240 10-40 gr Öncelikle tercihleriniz için tebrik ederim ,çok isabetli bir takım seçmişsiniz. Benim naçizane tavsiyem kamış olarak tercihiniz çok güzel lakin makinayı daha ufak bir boyda seçmeniz.Spin için 30 luk bir makina ideal,trio 30 s modelinden oldukça memnun olmama rağmen aklımdaki tek soru catana ile kıyaslayabilmek. Siz bir bayii de catana ile trio -s modellerinin 30 luklarını kıyaslayın ve takımınızı oluşturun. iyi günler...
Trio 30-S = 295 gr. Trio 40-S = 305 gr. arasında 10 gram fark var Alış-veriş yaparken ürünleri aldığın dükkanda farklı markalar var ise kesinlikle kamışa montajını yapıp eline al şöyle bir dengesini elinde hisset sonra karar ver.
Okuma trio 30 s şekli itibariyle gönlümde yatan makine.. Bende okuma octana 30 aldım ama ne bileyim, daha bir hoş duruyor okuma trio 30s http://www.anadoluavmarketi.com/u-okuma_trIo_30s_olta_makInasi-6629.html
40 S bende mevcut şunu söyleyebilirim ki evde benden daha çok yatıyor mübarek malum havalar soğuk birde alırken kara büyümü yaptılar ne hiç balık tutamadım daha mubarek ile
KAMIŞ SEÇİMİN COK GÜZEL BENİMDE KULLANDIĞIM KAMIŞLARDAN BİRTANESİ VE COK MEMNUNUM FAKAT OKUMA TRIO 30 U KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.SPİN AVLARINDA OZELLİKLE İP MISINA KULLANIYORSAN SANA BAYA PROBLEM CIKARACAKTIR VE AĞIR BİR MAKINADIR.TAVSİYEM SHIMANO EXAGE 2500 VEYA SHIMANO SEDONA 2500 GERÇEKTEN ARADAKI FARKI ANLAYACAKSIN OKUMA TRIO ŞEKLEN COK GÜZEL DURAN BİR MAKINA AMA (BANA GÖRE)HİC KULLANIŞLI BİR MAKİNA DEĞİL.