spin turna ve geçmiş dönem

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Eveeet kıymetli arkadaşlarım saygı değer büyüklerim öncelikle uzun zamandır aranızda olmamanın verdiği özlem ile hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutlayarak raporuma başlamak istiyorum.daha önce de yazmış olduum raporlarımda bi türlü resim yüklemeyi beceremediğim için bi türlü görsellik katamamıştım sanırım bu engeli farkına varmadan aştım:Dbu gün sabah 05:00 da kalktığımda hava daha zifiri karanlıktı şöööyle bi perdeyi araladım ve içimden,meto bak bu saate kalkıcaksın kalın kalın giyinceksin bisikletine binip kaleiçindeki yerini alıcaksın zor olsada bunu yapmalısın uzun zamandır balığa çıkmadın dedim kendikendime ve ya Allahhh diye attım kendimi yataktan.uzatmadan sadede geliyimhihi kaleiçi limanın ucundaki sokak lambasının altında rapala maxrap fayu u bağladım ve yerimi aldım.etrafıma baktım sonra saatima baktim tam olarak 05:40 dı ve hava hala karanlık.ben başladım atıp çekmeye oldukça sakin ve dikkatliyim derken o muhteşem sabah makamında sabah ezanı başladı.kaleiçi nin başındaki caminin öyle bir müezzini varki inanın o sabah ezanını dinlerken gözlerim kendi kendine dolducyr derken ezan bitti ben yine atmaya çekmeye devam saat 06:20 hava çaktırmadan aydınlanmaya başladı ve ilk tıkırtıyı aldım:thumb: panik yok panik yoook yola devamm:cool: ertesi atışımda rüzgarın poyraz olması ve rapala maxrap ın aerodinamik özelliği sayesinde oldukça ileri giden sahtemi oldukça yavaş bir biçimde sarmaya başladım veeee odane zanggggg:eek: kamış iki büklüm oldu dedim kendi kendime allaaaah bu sefer kuzu geliyo kuzuuuuuuu yavrumbenim haydi meto haydiiii derken sahteye binenin kuzu olmadığını oltaya binişinden fark ettim.işin güzel tarafı uzak mesafede balığı tasmalamış olmam onunla baya oynamamı sağladıreeling oldukça keyifliydı doğrusu.hemen poşete koydum okkalı ıskarmozuuu:cool: dedim kendi kendime bunun aynı bölgede amcası dayısı halası anası babası kesin vardır:D vakit kaybetmeden aynı yere bir daha yolladım o atışım boş sonraki atışımda yine bindi ama nasıl basıyo görseniz kamış ince balık kalın ben yeni spinci ve bu tuhaf karışım ortaya oldukça fazla adrenalin çıkarttı:Dşimdi üstatlarım büyüklerim en başından beri göstermek istediğim yeni aldıım takımları ve tuttuğum balıkların resimlerini çektim.ilk bu takımlarımla balığa çıktıımda takımın siftahı diye 40cm lik bi ıskarmozu almak durumundaydım ancak sonrakilerin boyları okkalıdır haberiniz olsun:cool: takımlarımı balıklarımı ve raporum hakkındaki düşüncelerinizi bekliyor,oltalarınızın dolu çıkması ümidi ile hepinize rastgele diyor,yarın sabah yeniden kaleiçi limanda aynı saatte olacağımı ilgili tüm dostlara ilan ediyorum:)

http://imageshack.us/photo/my-images/821/img1052kl.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/266/img1053s.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/845/img1056td.jpg/ (ilk spin avım)

http://imageshack.us/photo/my-images/24/img1067v.jpg/ (buda siftahın resmi:))

http://imageshack.us/photo/my-images/710/img1068yk.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/818/img1070pb.jpg/ (bugün yakaladıklarım)

Resim çekmeyi unuttuğum birkaç parça ıskarmoz daha var.kalın sağlıcakla

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Afiyet olsun .. :) daha irileri nasip olsun :)

3. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Teşekkür ederim Muvaffak abim inşallah hepimize.mrsparkle

4. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    hayirli ugurlu olsun yeni oltan... zor olani basarmissin siftahi yapmissin... allah daha irilerine denk getirsin...

5. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çok teşekkür ederim mehmet çok şükür siftahı yaptık.şimdiki hedefim kuzu ancak kısa vadeli engelim ikmal ve lojistik:Donu halleder halletmez iyi bildiğim bir kaç yer var oralara gidicem.Hep birlikte daha güzel avlara inşallahreeling mrsparkle :thumb:

6. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    tebrik ediyorum, raporun antalyadan olması ayrıca güzel :)

kamış ve makina hakkında bilgi verebilirmisiniz biraz.

7. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Balık avı bir yetenek ve zevk.Anlatmak ise ayrı bir yetenek.Avı çok güzel anlatmışsınız.Zevkle okudum.Pırıl pırıl balıklar.Rast gele...

8. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Devamını ve daha irilerini dilerim

Sevgiler

9. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Tebrik ederim,
    daha irileri nasib olsun.rastgele..

10. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Güzel av olmuş dostum, kutlarım. Sanırım şimdiye kadarki en verimli spin avın oldu. İnşallah hep böyle devam eder. Kuzular da gelir şenlendirir oltanı. :thumb:

11. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    İlyas bey kucağınızda tuttuğunuz şey nedir öyle ? Maşallah , azman gibi duruyor :)

12. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    çok teşekkür ederimreeling

13. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    teşekkür ederim volkan.benim adresim değişmez ben hep antalya da kaleiçi limanın ucundan avlanırım.kamış makine ve suni yemler hakkında şunu söyleyebilirim;çoook araştırma yaptım!en az maaliyetle en kaliteli alışverişi yapmak için bayağı bi araştırdım.kamış makine ağırlık dengesi önemli olduğu için 180gr lık kamış 270gr lık makineyi tercih ettim.oldukça isabetli karar almışım gerçekten çok dengeli çalışıyorreeling sahte yemlere gelinceeee bak işte orda bi tuhaf durum söz konsu.bir tomar para harcadım ancak şimdiye kadar rapala maxrap fayu nun dışındaki sahtelerimi adam akıllı kullanma zamanım olmadı bu fayu okadar etkili ki insan başka sahteye ihtiyaç duymuyor neredeyse:)

14. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çok teşekkür ederim tolga abim.daha iyisi hepimize inşallah.resim yüklemeyi daha yeni yeni başarmaya başladım sıra da video var:D:D yakında resim değil video yüklemesi yapıcam tek kelime yazmadan yaşadıklarımı kamera ile tarif edecem inşallah onuda başarırım abim:)

15. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    çok teşekkür ederim Vedat abim.Sizler kadar olamasakta kendi çapımızda bişiler yapmaya çabalıyoruz işte:D:D

16. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çok teşekkür ederim ıskarmoz da hedefim senin elindeki kadar:D ama benim asıl derdim şöööyle okkalı bi 6-7 kiloluk kuzu!!Aaaaah ah rüyalarıma giriyo mübarek:D

17. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Teşekkür ederim Aykut.Haklısın bu benim Antalya da kıyıdan en verimli av resitalim oldu bundan sonrakiler daha okkalı olur inşallah.Hepimize rastgele:)reeling

18. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Tebrikler güzel av olmuş daha irileri rast gele sağlıcakla kalın.

19. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    teşekkür ederim arkadaşım darısı hepimizin başına:)