Selam. Dün gece de evvelsi gnün gazıyla yine spin denemeleri yapmak için soluğu deniz kıyısında aldım. Gün batımına doğru çıkan 2 balıktan fazlası olmadı, hava da balık boyları da mevsim normallerine döndü. Kamış: Awa Shima Ngage Beast Stage 2.70 10-45 gram Makine: Daiwa Luvias 3000 İp ve Şok: YGK G Soul Upgrade 25 lb ve 16 lb YGK Nylon Shock Leader. Sahteler: Herakles Rave sarı kırmızı HEpinize rastgelsin.
Önceki av çok parlak olunca bu iki balıklı olan sönük kaldı tabi. Tebrikler, iki balık ta olsa aksiyonu yeter. Onu bulamayanlar da var.
gerçekten özlediğimiz balıklar nihayet gelmeye başladı tebrikler mera sormak için değil ama bu balıkları istanbuldamı tuttunuz spin ile yani ben kırklarelideyim burdan baya yol gidicemde en azından şehir kesinleşsin
Tebrik ederim. Merak ettiğim bir konu var balıkların kuyrukları neden kesik Avlarınız hep bereketli olsun. Rastgelsin reeling
Avlandigin yer zor bir mera o sebepten kova tasimiyorum baliklari kuyruklarini kesip baskasinn kovasina atiyorumda o sebepten kesikler