Kamış: Okuma V System Makine: Okuma RTX 40 Misine: Makine 0,23 - Beden 0,22 Berkley Trilene Kurşun: 10 gr. fırdöndülü Sahte: 5-7-9 cm. muhtelif Hava durumu: Rüzgarsız ve mehtaplı Yakalanan balıklar: 39 adet çinekop, 20-23 cm. Dün akşam Can'la birlikte spin avına bakmak üzere buluştuk. Gündüz işlerimiz olduğu için saat 10'a yaklaşıyordu. Önceden belirlediğimiz mekana gidip at-çeke başladık. Burada spinle ilk balıklarımı alsam da istediğimiz irilikte ve yoğunlukta balık yoktu. 3'er tane alıp 4'ünü saldım. Bu arada günün trofesin burada yakaladım. Attığım sahtenin misinesine takılan martı uçurtma oldu. Havalandıkça sahteyi de kendisine yaklaştırıp iyice berbat bir durumda kaldı. Uzun uğraşlardan sonra elle martıyı kıyıya kadar çekip sahte tam batmadan misineleri kestim ve uçmasını sağladım. Bu aksiliklerden sonra 2-3 mera gezdik. Son meraya vardığımızda saat gecenin 1'i olmuştu. Burada birkaç at-çek neticesinde balık almayı başardık. Bunun üzerine tenha merada sakince çalışmaya devam ettik. Zamanla biraz elimiz alıştı, biraz balık çoğaldı. Derken peş peşe balık almaya başladık. En son hocanın okuduğu sabah ezanıyla saatin farkına vardık. Güneşin doğuşunu da at-çek yaparak karşılayıp avı bitirdik. Sonuçta saldığımız 10-15 tane limitaltı balığın dışında kovada 39 tane balık vardı. Balıkları paylaşıp eve, oradan da uyumadan işlerimize gittik. Kova 20 kg'lıktır. Günün en iyi çalışan sahtesi, önceki gün sahilde Garo abi'nin hediye ettiği Kendo'nun bu 7 cm'lik sahtesiydi. Balıklar gagasını kırana kadar yakaladığım balıkların çoğunu onunla aldım. Avını da, tadını da özlemişiz.
Tebrikler Aret ve Can, gerçekten emeğin karşılığını almak buna denir herhalde, elinize sağlık :thumb: Kendo limoni en sevdiğim sahtedir ve her defasında işini fazlasıyla görmektedir.Nice keyifli spin avları dilerim, darısı başımıza ne diyelim.
Aret abi seni ve Can abiyi tebrik ederim, maşallah azimle çalışıp sonunda balıkları bulmuşsunuz :clap2: Bu arada sabaha kadar olta atıp sabahta direkt işe gitmek te takdir edilesi bir dayanıklılık :thumb:
Tebrik ederim Aret abi her ikinizi de afiyet olsun. Bu aralar iyi balık yapıyor birçok yer devamı da rastgelsin.
Arkadaşlar maşallah tebrikler çok güzel av olmuş her daim olması dileği ile sabah işe gitmek harici harbiden elinize sağlık
Spin zehirini sen de aldin artik sen de iflah olmazsin kardesim. Bol bol yogurt ye hahahah. bugün yorucu olmustur sizin icin ama degmis. Birlikte nice avlara.
Bizim kadro ne yaptınız bakalım yine götürmüşsünüz balıkları, ellerinize sağlık, dahası ve bereketlisi bol olsun inşallah. Bu arada sizin bir tekneniz vardı unuttunuz galiba. Lüferler çok sıkı Kaanın dediği gibi sizde spine başlamışsınız bırakın bu işleri beni dinleyin siz. 600 gr kurşun, koyun gemisi, canlı sardalya diyorum. ayaklarınızı yere basmayın biraz su deysin ellerinize Kaçaksınız kaçak... Not: Hafta sonu balık h.paşa ya iner gibi duruyor. Adam spinle pazı yapar be, siz bu Kaan gibi dış mihrakların gazına gelmeyin bırakın bu işleri. Sevgiler dahasının her dam oltanızda olması dileğiyle.....
Tebrikler,Çok güzel bir av olmuş sonuna kadar haketmişsiniz balıkları Bu arada spinde kurşun kullanımını açarmısınız biraz ..Kurşun ==rapala formasyonu ne şekilde işliyor. Bilgi verirseniz sevinirim, Hoşçakalın,
yuh be kurutmuşsunuz denizi! Ayıp ayıp. Bizim burada ağzımızdan sular akıyor bunları görünce. Süper av yapmışsınız eminim oldukça keyifli olmuştur. Mangalvari pişirme kabı dikkatimi çekti. Yanlız hangi arada pişirdin balıkları anlayamadım
tebrikler aret ve can, ben de biraz becerekli olaydım eyiydi , siz gittikten sonra hırsımı tarabyaya istavritlerden çıkardım