Merhaba ; Yaklasik 1 haftadir forumlarda arastirma icerisindeyim.Spin makinama ne sarsam diye.Aklimda orgu vardi orgu kullanmayi cok istiyordum cunku en kucuk vuruslari bile hissettirdigi icin fakat arastirmalarimda cogu kisi orguden yakiniyor fakat sadece orgu kullanan ve memnun olanlarda var.1 haftadir arastiriyorum ama hala kararsizim.Buradaki yorumlara gore son kararimi verecegim/Simdilik kararim OKUMA SEABASS misina fakat 0.23 yoksa 0.26 mi daha karar vermedim... Yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim herkese bol trofeli avlar Alanyadan selamlar...
Özcan, Tatlısu avcısı olduğum için seabass ı hiç denemedim. Ama spin için üç misina önerim var, SPRO nun alabalık için ürettiği, 0,26 lık, 500 metrelik oldukça da hesaplı ve kullanışlı misinası ben bu misinayı kampanyadan sadece 8 tl vererek almıştım, birkaç paket almadığıma yanıyorum. şuanki fiyatını bilemiyorum. Stroft un 0,28 lik misinası, gayet yumuşak ve sağlam bir misina, 18 tl ye aldım, gayet güzel. Son olarak da Remixon super maxim 0,28. bunu da sanırım 11 tl ye maletmiştim..
ip düşünürsen powerpro0.15 biraz pahalı ama on numara yok mono dersen trabucco supercast 0.25 150metresi 14 lira
kardes bence en güzel iki misina deyim sana 1.Maxim testa Rosso 0.28 lik yada sasame 0.26 al derim...
bende var ama kullanmadım ancak yorumlardan baktıgım kadarıyla memnun olanlar var, turkıyede yok , belkı de vardır ama ben bulamadım . berkley nanofil mısınasına bır bak .19.90 dolar yurt dısında ,yaklasık 10 gune gelıyor. ne mısına nede orgu , saglam,
Hemen hemen birçok misinayı denedim ve bir çoğunuda kullandım makinada en fazla 1 ay süre ile misina kullanır ve değiştiririm çünkü sıklıkla av yapanlar için deformasyon çok önemli bir balık kaçırırsın dövünüp durursun.Benim önerim fiyatı ve kalitesine göre 0,26 Latex,çokta menunum kesinlikle atış esnasında gam söz konusu değil,oldukça yumuşak olmasına karşı esnemeside çok güzel karar senin kal sağlıcakla.
bende kendimi tek sanıyordum bu kulvarda abi bende aynı sizin gibiyim,1ayda misina değiştiririm.her av öncesi 70 80cm ini keserim,bende takıntı oldu bu,ya büyük balık binerse oralardan kopartırsa diye hep tereddüt ediyorum..risk almayı göze almamak için hep böyle yapıyorum,biliyorum bir gün o yarım misinaların karşılığını alacağım bu kulvarda 25lik ile 45dk 28 lik 1 saat vatozla boğuştum,biri 5700 25lik olanı ile.. 28 liğe binen vatoz net 10 kilo vardı,1saat boğuştum dayanamadım artık,yol verdim hayvana.. süper maxim 10 numara misina..:thumb: yanlız benim kullanma koşuluma göre bütçeye dokunur oldu..alternatif hesaplı misina kullanmayı bile düşünüyorum yazları hesaplı kullanayım diyorum,sezonda yine süper maxim takılayım
Oneriler icin tesekkurler kadir... Heralde bi orgu birde misina yapicaz bu gidisle...canim hangisini isterse onla avlanicam aradaki farkida daha rahat kavramis olurum tesekkurler