arkadaslar herkese selam..spinning takım için karar vermekte zorlandım fikirlerinizle birlikte karar vercegım ınş.yardımcı olan arkadslara tskürler.. herkese bereketli avlarr.. MAKİNA___ OKUMA TRİO 30S OKUMA TRİO 30 OKUMA OCTANA OT-30 KAMIŞ___ OKUMA V SYSTEM SPİN KAMIŞ 240CM 10-40 ATAR(bunu secmemın nedeni bozuka tasıma cantası var) OKUMA SALİNA SEASPİN 10-40 ATAR 240 CM. Bide makinayı 30 lukmu 40 lıkmı alsam..yardımcı olan arkadslara tsk.ederimreeling
o makinaları geç.. hala şüphe ediyorsan düşündüğün makinayı al..benim bu eski makina ile dövüştürelimhihi kamış her 2 side olur..gönlün v sistemden yana o halde onu al..her 2 side güzel kamışlar.. ya bu makinayı al.. http://www.anadoluavmarketi.com/u-spro_passion_xtr_8000_olta_makinasi_20_kalibre-12249.html ya bu makinayı al.. http://www.anadoluavmarketi.com/u-spro_passion_730_olta_makInasi-5579.html
Trio 40S kullanıyorum bakımını iyi yapmaz lazım tuzlu suyu içine aldımı iflah olmuyor Bozuka taşıma çantasını sorun etme, kumaş kılıflarla da taşıyabilirsin
hangisini alıyorsan al ama misine sabitleme yerine dikkat et. çok can sıkıcı olabiliyor. ben sahte atarken orayı para bandı ile bantlıyorum. 2 tane maxrapı suya attım onun yüzünden
Bu trio'lar 120 TL filan diye hatırlıyorum. Peki, o fiyata yakın rakama bir Daiwa regal veya 50TL'ye en fazla sweepfire almanızı engelleyen nedir?
abi tavsiyelerin için tesekkurler..soledıgın makınalara baktım guzel geldı okuma set yapmayı dusunuodum ama tabıkı sen bızden daha tecrubelısın daha ıyısını bılırsın zaten ilk spin takımım shımano catana 4000 lık makına ve lineaeffe surf kamışla anca kasık atabılıodum ama yoruodu benı ama hala kararsızım aklım okumada kalmıs bıraz daha dusunerek amaca ulascam ıns..bereketlı avlar
dogru fiyat farkı baya var ama soledıgın makınalarla bı okuma arasındada kalıte farkı olacagını dusunuorum ama yanılıoda olabılırım dedıgım gbı yenı yenı baslamak uzereyim tesekkur ederim
shımano catana 4000 lık makınam var zaten ama spın kamıs yok makınayı 4-5 ay oncesıne almama ragmen cok hırpalandı almısken guzel bı kamıs ve makına almak ıstıorum
Okuma trio 30 sorunlu , sorun çıkartıyor istenmeyen yerde , istenmeyen anda . S versiyonunu kullanmadım bilmiyorum ilk model için yazdım. Tamam sağolsun satıcı arkasında her türlü , ama ... sabahın 5-6 sında suyun ortasında sorun çıkartınca, ben o makinenin ...... Lütfen yanlış anlaşılmasın Cengiz balıkçılık bugüne kadar alışveriş yaptığım en iyi esnafların başında gelir , ama trio makine ne yazık ki yetersiz.... Saygılar.
abi hiç ses çıkarmıyor ama soledıgın gbı cok agırlastı sararkende anı duruslar yapıo belkı ben cok kasarak sarıyorum yavas sardıgımda bıraz duzelır gbı oluo ama memnun deılımn acıkcası
ben trio serinin çok iyi oldugunu dusunuodum cogu arkadas kullanıo sanırsam frumların cogunda adı gecıo ama tabıkı herkezın yorumu farklı bu gdişle ne alacagımı bulamıcam bu fıyattakı makınada hata verıosa hıc almamakmı en ıyısı tsk.ederim paylasımın ıcın
4 5 aylık bir shimano böyle yaparmı hiç bu 4 5 ay gibi süreçde,ortalama kaç kez,kaç saat süre ile ve ne tür avlarda kullandığını sorabilirmiyim
İyi birşey istiyorsan bütçeyide iyileştirmen şart Ömürlük alayım diyorsan bütçeyide ömürlüğe göre ayarlaman gerekiyor