Selamlar, Spinninge merak saldım ve uzun araştırmalar sonucu takım toparladım. Takım hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Kamış : Okuma v-system 270 cm 10-40 gr Makina: Okuma Trio 40s Misina: 0.255 Trabucco Tournament T-force Sahtelerim ise: üstteki ilk iki sırdakiler marketten alınma sahteler, Strike pro eg145s 565v River Treble Devil 02-21-28 Pelican Nitro44 7.5 River2Sea Bubble Pop m01 River2Sea Rover98 G12R River2Sea Rover98 G15R River2Sea Bubble Pen hd13
Güle güle kullan Alaaddin Araştırmaların sonucu isabetli bir takım ve sahteler almışsın.Trofeli avların olması dileklerimle...
o popperin rapalası var bende birde rover98, neredeyse 1 yıldır başladım hiç balık tutamadım ama yanimadaki aynılarını atıyor tutuyor. özelliklede o beğenilmeyen pen ile bende senden surecatch ile ilgli yorumlarını alabilirmiyim, surecatch merak ettiğim bir marka
Herkese çok teşekkür ederim. Sure catch suyun 20-30 cm altından yukarı aşağı hareketlerle süzülüyor. Peşinden 2-3 adet baraküda kovaladı fakat yeme saldırmadılar. Bunda benim yapamadığım aksiyonun etkisi de olabilir. Henüz çok yeni olduğum ve diğer yemleri deneyemediğim için atımı hakkında yorum yapamayacağım.
takımınız hayırlı olsun.bende kamış ve makine olarak aynılarını aldım.sadece misina okuma seebas 0.285 var bende.sahtelerde de bazı farklılıklar var.umarım gayet başarılı avlar gerçekleştiririz bu arada bende forumda yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum, çok yardımcı oldular bana bu spin takımı oluşturma konusunda.
Teşekkürler, size de hayırlı olsun. nice trofelere diyelim... birde siftahı yapsak Takımı almadan önce forumun altını üstünü getirdim ve kendime liste yaptım. Çok yararı oldu
bu sahtelerin içindeki favorim:river trable devil 21. bana baya bir trofe getirdi. bence buldukça al. takımlar hayırlı olsun rastgelsin.
hayırlı olsun bendede aynı kamış ve makineden var daha yeni aldım kutularında duruyor yanlız trio makinenin içlnde ufak bir torbada bir plastik parça çıktı üzerinde washer yazıyor acaba o ne işe yarıyor ben bilemedim alırken onu anlattılarmı
Güle güle kullan Alaattin. Su üstüler zaten iyi sahteler. Pelican çok hafif ve atımı kötü. Aksiyonu iyi. River Triblelerin atımı süper. Yüzüşü güzel. En üstteki River Triblenin güzel iş yaptığını duymuştum. Strike pro güzel. Seçimlerin başarılı bence. Spin takımın da güzel. Misinan biraz ince, 30 luk olaydı bence daha isabetli olurdu. İri bir balık denk gelirse umarım üzmez seni. Rastgelsin...
Öncelikle yeni takımların hayırlı olsun ve güzel avlar diliyorum. Hepsi güzel sahteler. Size tavsiyem bir veya birkaç tane Rapala Maxrap 11 veya 13 cm almanızdır. Hem atması çok iyi bir sahtedir hemde oldukça avcı bir sahtedir maxrap. Son 1 yıldır yakaladığım balıkların çok büyük bir kısmı maxrap ile almışımdır. Avlarınız daim, bereketli ve keyifli olsun!
Volkan sen 30luk misinamı kullanıyorsun listeye eklersen max rap fayu olur 11cm.gündüz kullanırsın,gündüz kullanabileceğin 2 adet gagalı var elinde o 2 sahte harici diğerleri için hepsine umut bağlarımm şahsen.. diğer bir öneri.pekde masraf etme,heyecanını levrek sezonuna göre sığdır.çabuk pes etme,bu saat den sonra levrek sık gözükmez ortalıkda
İyi akşamlar Kadir abi. Süper Maxim 0,20'lik ilk misinamdı atçek için. Maxim'in kalınını bulamamıştım. Sonra korkumdan Latex Soft 0,30'luk sardım. (Şu an Okuma Spa Pro 25'lik makinamda latex sarılı ve ben beğendim. Gam yapmıyor. ) Sonra 0,28 Maxim buldum. 3 adet 100m aldım. Birini surf (ışıklı ) makinama, birini de remixson spin makinama(yedek makina) sardım. Yeni surf takımımda da okuma 0,31 mm sarılı.
Gündüz için 2 gagalı dediğiniz hangileri oluyor? Bu 2 gagalıya umut bağlamayalım mı? Anlayamadım yazdığınızı