Amatör balıkçılık dediğimiz spor her yaştaki şahıslara moral veren, stresten kurtaran, denize doğru alabildiğine bağırdığında hiçbir derdi kalmayan,günlerce uğraş verdiği halde koskoca ummandan birtane dahi balık alamadığında, herşeyin sınavlardan ibaret olmadığını anlamaktır. Lütfen denizlerimizi kirletmeyelim, kurallara uyalım, uymayanları (nasıl uyaracaksak) uyaralım. Balon balıklarının, kıyıya burnumuzun ucuna ağ serpenlerden daha dost olduklarınıda unutmayalım. Balon balıkları amatör balık tutma sporunu geliştirmemizi ve o mutluluğa kavuşmamızı sağlıyor. Ya kıyıya ağ serpenler ? Sevgiler, saygılar. RAST GELE !
Halil İbrahim abı yazdıklarına aynen katılıyorum. Oltama daha kayda deger balık gelmedı ama balon gelse bıle nasıl sevınırım anlatamam
Gürkan, aman abicim ağzını hayra aç Gelmesin balon felan oltamıza. Bu verimli denizlerimizde balondan bırak hale geliriz sonra.
Saka mahiyetınde soylemıstım ınsallah gelmez abı nasıl bı ıllet oldugunu forumumuz aracılıgıyla ogrendım ınsallah gelmezde ben yıne balık yakalayamama ve heycanlanamamaya razıyım