Sizlerden dün yeni aldığım spro passion 750 için kullanan dostlarımdan fikir almak istiyorum bu makinanın artı ve eksileri nelerdir bu makinadan sorun yaşayan oldumu acaba ben bu makinayı beklemeli yemli takımda kullanmayı düşünüyorum beni en azından makinanın bakımını yaparsam bi 5 sene kullanırım heralde.
beklemeli yemli avlarda kullanacaksan eğer..bence bir 5 yıl hiç lleme makinaya buna gerek yok.. spin avında dersen.. bir 2 yıl sonra yağlarım dersen anlarım.. oda kullanmana bakar.. hayırlı olsun..güzel seçim..
Teşekkürler kadir abi spro lar bana gayet kaliteli makina geldi inşallah bana sorun yaşatmayacağı kanısındayım bu gün kısmetse denemesini yapacağım dişli avında
ben geçen yıldan bu yana, bu spro red arch makinayı niye aldım o kadar para verdim diye halen hayıflanıyorum spro passion da sağlam makina..tüy gibi çekiyor.. yakışıklı.. fiyatı hesaplı.. para battı cepte gittik birde üst segmentini aldım hiç gerek yokmuş.şuan yine passionları kullanıyorum... 3 tane passion bir tane red arch var.. ben bunlar ile epey yol alırım sanıyorum passionların tek eksiği,yedek kafalarının olmayışı.. onuda bulup temin edeceğim..
Dediğin gibi bazen malzeme israfına giriyoruz malesef ben kendimden pay biçiyorum abi işte yeni bi makina serisi çıktımı dayanamıyorum artık dur diycem abi elimde 6 tane makina oldu bu makinalar beni bayağ bi idare eder.tek korktuğum nokta kafada misinayı saran klavuzun ve rulmanın bozulması zor bulunması aldığım yer bu konuda yardımcı olacağını söyledi bakalım güzel balıktan her gelişte yağlama yaparsam o sorunda ortadan kalkar.
az para iyi kaliteyi satanlarda varmış bu sebebden,okumasını shimanosunu kış kışladım evdenhihi gayet iyi dir.. 10 luk olanı 25lik misinadan 95mt mi öyle alıyor hatırladığım....gerçeği yansıtmıyan 25 lik misinalardan daha az alır 20lik olanıda 28lik den 100mt alıyor hatırladığım.. bence 20lik al..zaten ağırlıklarıda aynı buda ilginçhihi sahtelerim bir yana.. bu 3lüye hayranım.. spro passion..okuma alımuna..süper maxim:hungry: