spro passion 750 makina

Konu, 'Makineler' kısmında istavritçi tarafından paylaşıldı.

1. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    Sizlerden dün yeni aldığım spro passion 750 için kullanan dostlarımdan fikir almak istiyorum:) bu makinanın artı ve eksileri nelerdir bu makinadan sorun yaşayan oldumu acaba ben bu makinayı beklemeli yemli takımda kullanmayı düşünüyorum beni en azından makinanın bakımını yaparsam bi 5 sene kullanırım heralde.:D[​IMG]

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    beklemeli yemli avlarda kullanacaksan eğer..bence bir 5 yıl hiç lleme makinaya:D
    buna gerek yok.. spin avında dersen.. bir 2 yıl sonra yağlarım dersen anlarım.. oda kullanmana bakar.. hayırlı olsun..güzel seçim..:)

3. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Teşekkürler kadir abi spro lar bana gayet kaliteli makina geldi inşallah bana sorun yaşatmayacağı kanısındayım bu gün kısmetse denemesini yapacağım dişli avında:D

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben geçen yıldan bu yana, bu spro red arch makinayı niye aldım o kadar para verdim diye halen hayıflanıyorum:eek: spro passion da sağlam makina..tüy gibi çekiyor.. yakışıklı.. fiyatı hesaplı.. para battı cepte gittik birde üst segmentini aldım:rolleyes: hiç gerek yokmuş.şuan yine passionları kullanıyorum... 3 tane passion bir tane red arch var.. ben bunlar ile epey yol alırım sanıyorum:D

passionların tek eksiği,yedek kafalarının olmayışı.. onuda bulup temin edeceğim..

5. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dediğin gibi bazen malzeme israfına giriyoruz malesef ben kendimden pay biçiyorum abi işte yeni bi makina serisi çıktımı dayanamıyorum artık dur diycem abi elimde 6 tane makina oldu:D bu makinalar beni bayağ bi idare eder.:)tek korktuğum nokta kafada misinayı saran klavuzun ve rulmanın bozulması zor bulunması aldığım yer bu konuda yardımcı olacağını söyledi bakalım güzel balıktan her gelişte yağlama yaparsam o sorunda ortadan kalkar.

6. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Maşallah abi sproları küçükten büyüğe seriyi tamamlamışsın abi:D

7. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Kadir hocam passionun 10 veya 20 kalibresi wtd ve spin avı için nasıldır.

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    az para iyi kaliteyi satanlarda varmış:D bu sebebden,okumasını shimanosunu kış kışladım evdenhihi

gayet iyi dir..:)
    10 luk olanı 25lik misinadan 95mt mi öyle alıyor hatırladığım....gerçeği yansıtmıyan 25 lik misinalardan daha az alır:) 20lik olanıda 28lik den 100mt alıyor hatırladığım..

bence 20lik al..zaten ağırlıklarıda aynı buda ilginçhihi

sahtelerim bir yana.. bu 3lüye hayranım.. spro passion..okuma alımuna..süper maxim:hungry: