Yeni kamışım geldi. Altta belirtilen siteden alışverişimi yaptım. Tuncer Bey fazlasıyla ilgilendi. Bütün sorularımı sıkılmadan cevapladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. http://www.anadoluavmarketi.com/urun_detay.asp?id=4275 Spro ya Symetre 3000 FJ makinemi taktım. Makinede 0,06 berkley sarılı. Yedek kafada yo-zuri hybrid 0,23 sarılı. Diğer kamışım olan Bassterra 80-90 da ise eski makinem catana 4000 FA taktım. Makinede Tuncer beyin önerdiği Bojin 0,25 sardım. Düğümünü ıslatıp sıktım. Zorlamama rağmen kopmadı. Birde er meydanında ki durumuna bakacağız Henüz deneme fırsatım olmadı fakat sanırım Spro, Bassterra ya göre biraz daha esnek ve hafif. Denge açısından hafif olan makinemi hafif olan Spro ya sardım. Spro yu kendim bassterra yı ise kardeşime vereceğim. Nasipse yarın akşam kullanacağım. Yorumlarımı kullandıktan sonra belirtirim. Çantamda taşıdığım sahteler üstteki 3 tane hariç aşağıdadır. Yenileri gelince kadrodışı kaldılar Sol taraf özellikle gece avlarım içindir... Not: Bazı kancalar paslıdır Yeni kancalarım geldi, değişilecekler Aramızda kalsın ama su üstülere gıcık kapmama rağmen yinede çantamda taşıyorum Bunların yanında 602 toby kaşıkların 2 ve 3 numaraları var. Bunlarda slikonlarım.
Teşekkür ederim abi. İnşallah memnun kalırım. Teşekkürler abi. İnşallah iyidir. Spro senin makinede favorin. Birde kamışını deneyelim dedim
abi şu silikonlara dikkat ettimde, topa çok yakın duruyorlar, hani birden aklıma birley geldi, şimşek çaktı yani, diyorumda; şu silikonları topa yakın duran bir sistem olsa bizde çektikçe uzasa 2-3 kulaç, anlatabiliyormuyum, silikon atanların hemen kafasında belirivermiştir. Yani atacaz topla silikon baraber gideceği için dolaşma tehlikesi felan olmayacak (aynı laptop mause lerindeki gibi) sonra biz çektikce olta topun arkasından salacak salacak salacak şöyle 3 4 kulaç salabilir bu durumda biz ta yanımıza çekene kadar o zaman daha da avcı olur, olmaz mı? böyle bir şey yapılsa hem Turk icadı olur hemde daha çok balık yakalarız, hemde atarken rahat atar , uzağa atarız ve dolaşma riskini minimum hatta sıfıra indirmiş oluruz, Nasıl bu Fikir?!
Sevgili Mehmet, Hayırlısı olsun. Ekipman güzel, en az onun kadar da keyifli avların olsun. Sevgi ve selamlarımla...
Bahadır bey,Mehmet arkadaşımız alışverişini geçen yıl yapmış yeni değil Hasan bey konuya yeni bir yorum yazınca eski konu hortlamış.
Abi fikir güzelde gerek yok Şamandıra yere düşerken parmağınla misinaya dokunursan sistem düzelir. Teşekkür ederim Bahadır abi. Takıma alıştım güzel zevkli avlar yapıyorum. Teşekkür ederim. Güzel avlar yaptım yeni takımla.