SPROSUPER LONG CAST PRO 460 Makina için düşünceleriniz ???

Konu, 'Makineler' kısmında seymensedat tarafından paylaşıldı.

1. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Sevgili dotlarım; Tekne ile denizde avlanıyorum. Bende RYOBI ECUSIMA 6000vi tipi makina var. Güçlü ve sessiz oluşu beni kat kat memnun ediyor. Geçenlerde teknede avlanırken arkadaşımda SPRO SUPER LONG CAST PRO 460 makinayı gördüm hoşuma gitti, arkadaşımdan rica ettim hemen denedim. İlk intibam sarım yaparken kendi makinama göre biraz zorlandım. Azda olsa sarım yaparken ses duydum. Benim makinam daha rahat sarım yapıyor. Acaba diyorum; Makina yeni oluşundan mı kaynaklanıyor yoksa makinanın yapısı mı bu ? rulman sayıları biri 3+1 RYOBI ise 4 rulmanlı. Eğer yeni oluşundan kaynaklanıyorsa ileri zamanlarda Ryobı gibi sessiz ve sarımı kolaylaşırmı. Makinanın gücü konusunda ne dersiniz. Bu konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Fiatı da bana cazip geldi. 68.00TL. Şimdiden tşk. eder saygılar sunarım.

2. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Sedat abi bu makine tekne için uygun bir makine değil.Ben kullanıyorum ve hiç memnun değilim.Dediğin gibi hem ses yapıyor,hem balığı yükleyip çekerken zorlanıyor hem de misina çok geri kaçarak makinenin iç aksamına dolanıyor.Ben de bu makineyi boğazda kullanmak için surf tipi diye almıştım ama tam bir fiyasko.Benim sana naçizane tavsiyem kullandığın makineden memnunsan 8000 vi modelini alman bu biraz daha büyük ve tekne için gayet ideal.Sağlıcakla kal.

3. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Sevgili Çetin ilgine tşk. ederim. Demekki yanılmamışım. Bakalım diğer dostların görüşleri nasıl olacak, merakla onların görüşlerini bekliyorum.

4. NECDET CAN

NECDET CAN necdet

Favori Kamış:
    Her türlü kamış ve olta mevcuttur.
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA V 6000
    En İyi Avı:
    3.5m.lik silstar ile 95 cm.lik turna.20 dakika sürdü.
    Sedat bey;şu an kullanmış olduğunuz Ryobı 6000 VI makina gerçekten çok süper bir makina...Bende aynı makinayı kullanıyorum ve çok memnunum.Hem teknede hem karada ve gölde çok iyi iş yapıyor. Bir ay önce aynı makinanın 4000 VI modelini aldım,daha ufak balık için.....ondanda çok memnunum.aynı makinayı kullanmaya devam etmenizi tavsiye ederim.iyi akşamlar.

5. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Rica ederim abi.Ben yanıldım sen de yanılma.

6. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    İlgilerinize çok teşekkür ederim. Beni masrafdan kurtardınız.!!!!!:;) :p