Merhaba balıkavı.net sakinler ben Bandırma'dan Merih yaşım 15 birazcık hatta baya bir kücüğüm ama balık sevdası yaş falan ayırt etmiyor Neredeyse hergün Bandırma Yeni Sahildeyim. Şimdiye kadar 2.5 kiloya yakın balık almışımdır ordan 2 aylık bir sürede daha anlatılcak cok sey olsada maksat tanışmak Herkese RastGelsin
teşekkürler zaten şu okul olmasa bütün gün balıktayım ama işte herkes geçiyor bu dönemlerden birde liseye gitme olayı olmasa tercihler puanlar sınavlar vs vs derken zaman cok cabuk gecti
hoş geldin de gözüm okulu unutma biliyorsun önce eğitim lazım insanoğluna sonra boş vaktin de uğraş bu balık avıyla
Hoşgeldin kardeşim ilerde av raporlarını resimlerle süslenmiş bir şekilde görmek isteriz.Sağlıcakla kal.
Estafurullah abi ne ihtiyarlığı isim benzerliği gibi bir şey Bandırma Burhaniye birbirine benziyorlar
Merhabalar Merih siteye hoşgeldin diyor,keyifli avlar ve iyi paylaşımlar diliyorum.Umarım en kısa sürede güzel raporlarla yüzümüzü aydınlatırsın.Senin gibi genç dostlarımızı yanımızda görmek bizi mutlu ediyor.Ben bu sıra genellikle mırmır için yeni sahil bandına takılıyorum.Yarın tatilim,sabah saatlerinde oradayım beklerim.Rasgele
sabah saatlerinde değilde daha cok 3 gibi cıkıyorum evden 9 gibi dönüyorum tek basıma gecen 20 tane izmarit aldım 3-5 tanede istavrit bugün gitmeyi düşünüyorum sabahları ne cıkıyor bizim buradan_?
Yeni sahil bandında izmarit ve istavrit yemli için banko diyebilirim.Eğer boru kurdu alırsan mırmır sabah ilk saatlerden itibaren aralıklarla tek geçilir bazen de full asılıyo bir oltaya iki tane iri balık takılıyor.Hiç belli olmaz.Günün sürprizi ise minekop olur ama oda ince oltayı ve kötü bağlanmış takımı affetmez.Kopartır kaçar haberin olsun.Ben sabahtan kaşık deneyip 07,30 -08,00 gibi yemliye döneceğim.Bahtın açık olsun rasgele
aman benim minekopta gözüm yok abi sağolun ben almayayım izmarit ve istavrit şükürler olsun çok var 4-5 sene önceki gibi oldu denizlerimiz yine bereketlendi. Mırmır 2 gün önce cok vardı sinek oltasıyla bile mırmır tutan oldu ( kendisi yanımdaki arkadaşım ) 2li hatta 3 lü alan bile oldu ama o gün adamı teki YUNUS tutmaya calışıyordu cok şakacı biri herhalde kendisi ucuna takmış bir istavrit yunus avlamaya çalışıyordu RasGelsiN yarın sabah