kuralları basit! - 16 yaş ve üstü tüm İstanbullu'lara açıktır - 16 yaş altı avcı adaylarımız ebeveyinleri eşliğinde katılabilirler - av konusu balık lüferdir ve yarışmaya aday avın en az 24 cm olması (çatal boy) gerekmektedir - yarışmaya aday balıkların 20 Ekim 2012 günü İstanbul'da ve olta ile tutulmuş olmaları gerek şarttır - yarışma adayı balıkların 20 Ekim 2012 tarihinde 08:30-11:00 saatleri arası, Fener, Şair Nedim Parkı'nda kurulacak olan jüri heyetine teslim edilmesi gerekmektedir - yarışmanın 1 birincisi ve 10 mansiyon ödülü sahibi seçilecek olup - 1. olan balıkçıya bir adet 586 CHD Humminbird balık bulucu armağan edilecektir
Ben dediğim gibi getiririm balığı veririm orada arkadaşım ölçtürür. o balığa ben hazırladım takım şimdiden hayırlısı bakalım
Samet'i götürürüz yanımızda. Bu kofanayı ben yakaladım, doğru mu Samet? Söyle söyle herkes duysun, kamuoyu duysun.
olta ile tutulması gerekiyor derken, tekneden de tutulanlar kabul oluyorsa hiç bulaşmayalım biz kıyıdan 5 saat uğraşalım 1 tane tutalım teknesi olanlar uzun oltayı salıp boy boy tutsunlar olmadı ki
vayyy Demek öyle seçkin. Sizinki oltada mübarek bizimki ne bizde oltacı değilmiyiz. adam balık bulucu hediye edecekmiş baksana demekki tekneciler direkt olayın içinde......
Abi bu yarışmayı kim organize etmiş ben onu anlamadım. Adamlar dolandırıcı filan olmasın. Biliyorsun lüferin tanesi 30 liradan başlıyor. Adamlar gelen lüferleri toplayıp ortadan kayboldu mu bir günde köşeyi dönerler. Dikkatli olmak lazım
Yok canım bildiğimiz insanlar olurmu öyle şey hepsi bilindik kişiler aret. kofanamı verırmıyım yoksa ben..
Sularla beraber fenerbahçe 15 dakıka sürer. meradan çıkıp gelmek hazırlayalımda balığı gerisi boş....
Kiyidan 50cm kofanayi tutup balik bulucu aldin diyelim... Ne isine yarayacak? Bari iyi bir kamis, makine vs olsaymis ödül.
Değerli dostum Yeni modellerde arabaya takılıyormuş...öne doğru süzüyormuş balığı... nasıl ne teknoloji be.....