Standart Surf Ve Teleskobik Kamış Arasında Performans Farkı?

Konu, 'Kamışlar' kısmında trjinkazamatr tarafından paylaşıldı.

1. trjinkazamatr

trjinkazamatr Tuna Bozkurt

4 Metrelik Surf Kamış Yerine Biraz Daha Para Ekleyip 4 Metrelik Teleskobik Kamış Alsam Atış Mesafesinde Gene Fark Olurmu?%5-10 Falansa Hiç Dert Degil Ama %30 Falan Fark Oluyorsa Surf Tercih Edebilirim...
    Tam Bilmiyorum Ama,Sanırım Surf Kamışlar Uzun Ve Az Parcalı Oldugundan Dolayı Mesafesi Fazla Ve Daha Hassas Ancak İnce Oldugundan Daha Dayanıksız..
    Teleskobik Kamışlarda İse Fazla Parça Oldugundan Hassas Degil Ve Mesafesi Daha Az,Kalın Oldugundan Daha Saglam Diyebilirmiyiz..
    Saglamlık Ve Hassaslık Konusunda Aynı Özelliklerde 200 Gram Atarlı 4 Metre Acık Uzunlukta Olan 3 Parça Surf Ve 5 Parça Teleskobik Kamışı Kıyaslarsan Aralarındaki Farklar Nelerdir.Tercihimi Buna Göre Yapıcagım.Ancak Aralarındaki Farklar İnternette Hiç Yazmıyor Bu Yüzden Konu Açma Geregi Duydum..

2. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    fladen extraa flexxx 15-50
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    tuna kardeşim kamışı nerede hangi balığa kullanacaksın

3. trjinkazamatr

trjinkazamatr Tuna Bozkurt

Aslında Hafta Sonu İstanbulda Kullanmayı Düşünüyorum.Bogazda Yada Eminönü Taraflarında Kullanmayı Düşünüyorum...İstavrit Falan Düşünüyorum Ama İstanbulda Lüfer Falan Varsa Onuda Avlaya Bilirim.Büyük Balıklar Pek Yok Kolay Kolay Gelmiyor Dersen İstavrite Uygun Kamışda Önerebilirsin...