Star Tv'deki Deşifre Programi!!!

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar dün gece saat 01:30 da Star tv. açtığımda Deşifre programı vardı izlerken şok oldum insanlık falan bitmiş artık:eek:
    Muğla,Bodrum taraflarındaki otellerin ve turizm beldelerinin mutfaklarına girmiş yapımcılar, adamlar orada yemeklerde hatta dönerde bile kaçak avcıların gece farla vurup getirdikleri yaban domuzlarının etlerini kullanıyorlar:eek: Bir sağlık uzamanı denetim sıradında yaptığı incelemede elindeki et parçasının içinde halen oynamakta olan tenya türü paraziti gösterdi:eek: Nasıl bir insanlıktır bu :confused: böyle pislikleri yapanlar nedir sizce ben insan sıfatını yakıştırmıyorum:mad: :mad: :mad:

2. RAUGH

RAUGH Can Özçiçek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    70 cm turna
    Ben de izledim programı, maalesef memlekette güvenecek müessese bulmak çok zor artık.

3. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    adam utanmadan kilosu çok ucuza geliyor diyor ya bu para kazanmak ne kadar bencil bir iştir insan kasları arasına yerleşebilen parazitler içeriyor bu hayvanın eti nasıl bir iştir islami yönünü geçtim sağlıki yönden çok tehlikeli .Soruyorlar bu ne eti kuzu koyun diyor gülerek muhabir sizde inanmıyorsunuz buna diyince adam gülüyor :( yazık bu insanlığa :(:mad:

4. muratsadioglu

muratsadioglu

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    5 kilo İstavrit.
    Mehmet Arkadaşım,

Demek ki,bunların far ışığında kendi cinslerini vurdukları yetmezmiş gibi,bir de tenyalı etlerini millete yediriyorlar.:cool: İnsan denemez zaten bunlara.
    İnsan derseniz hem onları yanlış adlandırıyorsunuz,hem de gerçek insanları kırıyorsunuz.
    Bu tür programlar da olmasa ayvayı yedik gitti.:mad:
    Üzüntü ve endişenize katılıyorum.

5. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

:D Olmadı sayın abim ( kendi cinslerini vurdukları )onlar asla bunların kendi cinsi olamazlar zira o vurulanlarında Cenabı Allah tarafından kendilerine bahşedilen bir takım meziyetleri var:rolleyes:
    Peki bunların (vuranların ve pişirip satanların:mad: ) pislikten başka ne meziyetleri var:confused: Hikmetinden Tövbe Haşa sual asla olmaz ama yaradanında bir bildiği vardıki bu tipleride yarattı:confused: :confused: :confused:

6. simendifer

simendifer Sennur

Dışarıda yediğimiz ürünlerin, lüks bir yer dahi olsa, hijyenik olduğunu nasıl iddia edebiliriz ki zaten ? :) Hiçbir şeyin denetiminin yapılmadığı bir ülkede, dışarıda yemek yiyorsak, aslında bile bile lades diyoruz. Yapılanı kesinlikle kınıyorum ancak burada genelleme yapmadan bahsetmek daha doğru olacaktır. Bu işi ahlakıyla yapanları da zan altında bırakmamak gerek.

7. muratsadioglu

muratsadioglu

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    5 kilo İstavrit.

Haklısın Mehmetciğim..
    Bunlara domuz demek,gerçekten o zavallılara haksızlık olur.
    Bir misafirimizi alıp,rahatça bir aşevine götüremeyecek miyiz.?
    Elbette ki,bütün kurumları aynı nazarla göremeyiz.Öyle yerlerimiz varki,yüz ağartıcı..Hem de mütevazı,gösterişsiz,afrasız tafrasız.
    En iyisi tanıdık,bildik yerleri tecih etmek..
    Herkese selamlar.

8. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    lokanta veya böyle yemek üzerine çalışan yerlere girmemesi geliyor

9. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Ama üzülerek ekleyeceğim ki,dün akşam yaban tvde av yemekleri yapan aşçı,böbrekli kuzu dolması yaptıktan sonra aynen şöyle dedi.Eğer istenirse bizim bu dolma avda vurulan yaban domuzundanda veya özel yetiştirilmiş olanlardan da yapılabilir.Yani maalesef toplumumuzu domuz eti yenmesi iyiymiş gibi gösterip yeni bir sektör açmaya uğraşıyorlar.

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Bu konu benim iş dalımla alakalı olduğu için şunu söylemek isterim. Arkadaşlar herşey dahil programı cazip görünebilir ama şunu belirtmeden geçemiyeceğim bütün gün açık olan büfeler de yiyecekler ve içeçeklerin kalite standartını yüksek tutmak için fiyatların komik rakamlardan uzak olması gerekiyor. Bu yüzden size tavsiyem ucuz fiyatlı herşey dahil programlarından uzak durun oda kahvaltı en iyisidir. Dışarda temiz bulduğunuz normal restaurantlarda yemeğinizi yerseniz problem yaşamazsınız. Sonuçta o yemek için kullanılan etin yaban domuzuna ait olduğunu turistler bilseler emin olun daha çok yerler ama yerli turiste bu konu hakkında bilgi verilmesi gerek.
    Şunuda unutmayalım domuz etinin yemeklerde kullanılması yada döner ve grill de kullanılması yasaktır diye bir kural yoktur oteller için. Sadece yerli turiste bu konu hakkında bilgi sahibi olabilmesi için yemeklerin üzerinde ibareler olması gerekmektedir.

Son düzenleme: 21 Eylül 2007
  11. deePblue

deePblue na

yaban tv de yayınlandıysa şaşırmadım :D:mad: :mad:

12. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Çok yazık bunlar sadece gördüklerimiz ya görmediklerimiz!!!:mad:

13. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    afedersinizde siz bu ülkede sadece müslümanların ve domuz yemeyenlerinmi yaşadığını zannediyorsunuz:confused:
    bence bu bilginin verilmesinde sakınca yok isteyen yer istemeyen yemez artık başka görüşlere sahip insanlarla yaşamayı ve onlarında görüş ve düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenmeliyiz..
    otellerdeki domuz eti yemeklerine gelince bu hayvanların veteriner kontrolünden geçtikten sonra otellerde turistlere bilgileri dahilinde verilmeleri serbesttir ;)

14. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Abi tabii ki isteyen yesin ama Yaban domuzlarında sağlığa zararlı kasların arasına yerleşen parazitler var bilen bilmeyen avda vurduğu domuzu yerse sağlık açısından büyük risk almış olur. Ayrıca ben bizim buralarda domuz çok olduğu için geceleri ava çıkan ve vurdukları domuzları Antalya daki otellere sattıklarını söyleyen insanlar tanıyorum.:mad:

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tamam işte mustafa kardeş bende tam onu anlatmaya çalışıyorum kanunlarımza göre yaban domuzu ticareti (vurup satmak )serbest ama bir şartla tarım ve köy işlerine bağlı veteriner kontrol ettikten sonra satılabilir istersen araştır 2007/2008 mak kararları 5.bölüm,madde 18,f şıkkı yani otellerde damgalı yaban domuzu serbest ;)

16. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    bu arada bir diğer hususta gece domuz avında ışık kullanılmaz :cool:
    hatta sigara bile içilmez ışığı 1km uzaktan gören domuz kaçar gider;) :D :D

17. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Abi umarım veteriner kontrolunden geçiyordur ama hiç zannetmiyorum.

18. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    bende izledim yedikmi acaba şüpheliyim arkadaşlar dinden de çıkacağız vallaha

19. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    arkadaşlar otellerde herşey dahil 20-30 ytl yekalınabiliyor otel sahibi nasıl para kazanacak yiyilip içilen her gıda ona göre ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye atasözü var ben
    orta okula giderken bol kepçe lokantasında garsonluk yapıyordum yemeğe eve gidiyordum orada nelerden yemek yapıldığını görüyordum.

20. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    cahit abi anlatma skın sonra yemekte yiyemeyiz