selamlar arkadaslar. 3 yada 3.30 bot için elektirkli motor almak istiyotum. 10 bg güc üretini almak istiyorum. denizde cok acılmadan kullanmyı planlıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
benznli motor olark 5 bg gecmemyi düşünüyorum. o bile suan için butçeme uymuyor. 2 zmanlı 3.5 bg nasıldır. max 2 kişi olacgım. 3.5 bg hangi mrkayı onerirsiniz.
Gürkancım her şeyden önce tanışma bölümünden kendini tanışarak başlasa idin daha hoş olurdu değil mi? Yine de soruna bilgim dahilinde cevap verecek olursam; Eğer tatlı suda botu kullanacaksan benzinli motor kullanmak yasak olduğundan elektrikli motor alman doğru bir karar.10 Hp elektrikli motorla hiç karşılaşmadım.Fakat akü dayandıramazsın.Nerden baksan 200 Amperden fazla akü bulundurman lazım ki fiyatları malum.Yoksa birlikte verilen 90 Amperlik akülerle 10 HP elektrikli motoru en fazla 1 saat kullanırsın yada kullanamazsın. Eğer deniz için soruyorsan zaten elektrikliye yaklaşma derim.
barış abi kusura bakma. ilk kayıtta yazdıgımı düşünerek biraz bodozlama dalmış oldum. haklısın ben en iyisi benznliye yöneleyim. 3.30 bot için 2 kişi 3.5 2 zamnlı uygunmudur.
3.30 bot için 4 HP den aşağısını almamanı tavsiye ederim.O da Yamaha olursa.Çünkü 4 Hp Yamaha motorum ve 3,30 botum vardı.İyi bir kombinasyon.
barış abi 2 zamanlı 5 hp en uygun fiyatı nerede bulabilirim. cunku butcem biraz kısıtlı. bot+motor için max 3000-3200 tl cıkarabilirim. 2 zmaanlı isteme sebebim ise motorda oynama yapıp güc artrblme düşüncem. gençken motorsikletlerimzde cok oynardık.)
Sen bana 3.200 lira ver ben sana 3,60 omurgalı bot ve 9,9 Yamaha 2005 model tertemiz motor yarın bulayım.Bu bütçe ile bahsettiğim takımı rahatlıkla alabilirsin. Neyse şimdi arkadaşlar satış yapıyorsunuz diyecekler. Fakat bu bütçe ile çok rahat 9,9 motor ve bot alabilirsin.
motoru sıfır alıcam abi nolmaz noollmaz. hafta içi izmir hisarönüne gidicem. bi bakıcam pyasyı. insallah haftasonuna kadar bir bot+ motorum olur... sevgilerr..