merhaba değerli abilerim forum üyeleri strike pro nun levrekte iyi iş yapn aksiyonu iyi olan 1 tane sahtesini önerirseniz birazdan gidip almayı düşünüyorum sabah için şimdiden teşekkürler değerli cevaplarınız için iyi akşamlar ...reeling
river2sea rover98 öneririm ama wtd aksiyonu iyi yapmanlazım kamışın boyuna orantılı olmaqsı lazım...yada 12 10cm lik beyaz silikonlar var illaki streakrpro diyosan poporları var su üstü onları dene derimm
merhaba river2sea alacağım fakat 2.40cm 5-20 gr atarlı kamışla iyi aksiyon verebilirmiyim kara veremedim
http://www.avmarketi.com/asp/product/3272/STRIKE-PRO-JL-108F-SUNI-BALIK Renk kodu 005 ve 010B kullanıyor spinci arkadaşlar.
tavsiyeleriniz için teşekkürler gittim gördüm 2 sinide aldım sabah gidecem inşallah yakalarsam forumda paylaşacam işte yeni oyuncaklarım Uploaded with ImageShack.us
o beyaz silikonun jig ignesi (kafadan kursunlu) sana tafsiyem al kırmızı oje boya ne varsa ..boya kırmızıya güzelce sonra göz yap sagına soluna daha fazla verim alırsın emin ol...
evet bir kaçk,işiden daha duydum en kısa zamanda tüm iş yapan sahteleri alacağım gibi gözüküyor bu gidişle bi ryobilerle marialar kaldı .. teşekkürler