Merhaba, dün tavsiye üzerine Strike Pro eg 033f aldım ama çok ilginç bir aksiyonu var. Çok aşırı bir şekilde kıvrılarak bazen dönerek ve yalpa yaparak geliyor. Gelirken bir sağa bir sola 30 derecelik bir açıyla geliyor. Dalıp çıkıp sıçrıyor falan. Bu sahtede bir problem mi var yoksa cinsi mi böyle ya da ben mi hata yapıyorum?
Evet abi aynen bu şekilde. Ben balık olsam acırım bu balığa Demek ki normalmiş. Çok sağol abi teşekkür ederim.
bu gayet normal,ayna yapan balık görünümü veriyor,yemlenen balıklar böyle ayna yaparlar dipte,ayna yapan bir balığı avcı balık metrelerce öteden görür fark eder, bende strike pro jl 119f a44e kodlu sahtesi var,söylediğin gibi dalıp çıkıyor kendi kendine o sahteyi hafif tempolu sarmıya gelmiyor çok ağır sarmak icab ediyor
isabetli bir seçim olmuş güle güle kullan levrek yokki siftah edelim,diğer haramiler zaten ne bulsa dalıyorlar az kaldı yakında levrek raporu açacağım hissi var içimdereeling
Benim merak ettiğim. Güvendiğim balık malzemeleri aldığım yer. Avlakta 5m derinlikte strike pro ile turna yakaladığını söylemişti. Bu sahtelerin bildiğim kadarıyla batmıyor. Suyun üstünde gidiyorlar. Nasıl oluyorda 5 metreye dalıyor. Acaba kurşunmu bağlamam gerekiyor. Yada sahtenin özelliğimi bu
bu sahtelerin batan tipleri var silking tipi sahteler,suya bırakında batar dipden gelir,1 1.5 2 ve üzeri,,boyuna posuna gaga genişliği ve gaga uzunluğuna göre farklılık gösterir, birde floting tipi batmıyan yüzen sahteler var 50 60cm e kadar dalabiliyorlar mesela bu sahteler batmıyan tipler,çektikce derine dalar,bıraktığında suyun içinde havada askıda kalırlar, 1 ile 2.20 civarı dalabiliyormuş,şişman olan çok daldığından,sarımıda kolu yoruyor,ağır geliyor,zaman kaybıma neden oluyor,diğer sahtede aynı şekilde dalıyor,lakin cüssesi ince olduğundan,sarımı kolay, ben o şişman ın gagasına el attım sahte da aksiyon bozukluğu oluşmadı,sadece dalar mesafesini azalmak için gagasından yarım cm civarlarında kestim, sahte 50 60 70cmcivarlarında dalıyor ve sarımıda çok kolay oluyor altdaki sahte: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kesilmiş hali: Uploaded with ImageShack.us
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla 5 m. dalanı yok bunların. O zaman orda çalışan elaman neden böyle birşey söyledi.