strike pro eg-034f, sp-120f, eg-33f, jl 120f, sh-003a

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
  2. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Kadir bey merhaba
    Hepsi çok güzel yüzüyor.Hele sondan 3. videodaki strike pronun yüzüşü beni gayet etkiledi.Fakat sondan2. videodaki surecatch marka puanlı olan sağa sola fazlamı yatıyor acaba ya da sığ suda banamı öyle göründü bilemedim.
    En zevkli ve trofeli avlarda kullanmanız dileğimle
    Saygılar

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    surecath ın aksiyonu diğer sahtelerden farklı:) sahtenin yapısı farklı sırtı ve kenarları ,burdaki amaç yannları göstermek,o şekilde ayna yapıyor sahte,diğer sahteler kuyruk sallıyarak geliyor bu ayna yapıyor:) bu sahte hızlı çekilmez,ağır çekimde daha cezbedici yüzüşü var,max raplar gibi yüzüyor aynı:)

4. genarex

genarex İlker virlan

Teşekkür ederim. Hepsinin görüntüsü harikaydı. Balık olsam da atlasam diye düşündüm bir an. :) Bence Surecatch marka sahte balığın yüzüşü gerçek bir yaralı balığa benziyor. Sizce de öyle değil mi?

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    galiba surecacth ilk attığımızda yüzüyor çektikce dalıyor, bıraktığımızda daldığı mesafede kalıyor, zannedersem bıraktığımız yerde yükselmiyor
    tekrar çekersek biraz daha batarak geliyor

6. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

abicim sen olayı aşmışşın bu ne model numara yav bunlar dünya para be. bizim maaş ...lira.. oyuncak üçüncü atıştada koptumu ya cigara parasından yada çocukların şekerlerinden kesecez demektir.

yav yanlış anlamada bana bu oyuncaklar balıkları değilde balıkçıları kandırıyo gibi geliyo. biz levrek avlıcaksak silikon kandırıcı yok palamut akya falan avlıcaksak ahtapot kandırıcı kullanırız onlarda çok çok 1 lira falan
    haaa çok paralar varsa hiç bana bakma abicim derim bizde yok ondan diyorum.

7. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    herzamanki gibi favorim jl-120f .özellikle gece avında beyazı müthişşş..

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    surecatch yaklaşık 1mt derine inebiliyor:) yaralı balık gibi deyilde kendi halinde aheste aheste yüzüşü var diyebilirim ağır çekildiğinde:)
    daha önceki videolar olsun bu videolar olsun,dikkatinizi çeken birşey varmı:)
    tüm sahtelerin yüzüşlerine bakın arkadaki iğne ışığı alınca sırıtıyor,ben iğneleri boyadan geçireceğim yeşil sprey boya aldım:) siyah tonlu iğneler kendilerini daha az belli ediyor,ama tam siyah deyil o iğneler,biraz kahverengiye çalıyor

sahtelerin tamamı floting tip,su yüzeyinde dururlar çektikçe dibe inerler,durursan askıda kalır kimisi modeline göre su yüzeyine çıkar

abi silikon bu işin kolay yönü:) o bana zevk vermiyor:) ilk zamanlarda kötü örnek oldum,bir şamandıra bir silikonu kapan atçekçi kesildi mekanda,tutup saldığımızı çantaya indiren tipler,o yüzden örnek olmak istemiyorum:)
    sahte konusunda sona geldim,belki arada bir tektük alabilirim:) kullanmadıklarımı satarsam:) akşam 3 tane sini sattım rus turiste:D

bende vardı 5 6 kez denedim gece denk getiremedim:) rafda duruyordu biri geldi aldı onuda sattım:D 3 ay önce idi sanırım

9. gsx_ahmet

gsx_ahmet ahmet

Favori Kamış:
    remixon spectra tele surf 4.20
    Favori Makine:
    remixon surf casting infinity 6000
    En İyi Avı:
    karagöz 1 kilo
    merakımdan soruyorum arkadaşlar birde jig olayına merak sarmış durumdayım jigler uzağa atılmak için tasarlanmışlar fakat bu sahteler kadar etkili görünüş ve aksiyonları yok bunları uzağa atabiliyor musunuz atmak için herhangi bir teknik gerektiriyor mu ? kimileri bunlara ağırlık bağlıyor buda aksiyonu kısıtlıyarak özelliğini yitiriyor bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum ...

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kıyıdan jig ile rahat çalışmak için meranın derin olması lazım,jig asasen uzağa fırlatmak için tasarlanmamıştır,çok derin meralarda jigi dibe indiriyorlar,başlıyorlar sert asılmalar ile aksiyon verdirerek çekiyorlar,

sahte kandırıcılara gelince,bunun için uygun atçek makinası lazım,ince misina kullanman gerek,ben 25lik süper maxim kullanıyorum,ayrıca at çek için spin kamış lazım 2 parçalı,atarı 5 ile 25gram işini görür,benim kamış 3 ile 25gram atarı var,remixon fantasy,çok güzel kamış,paslanmaz,aynı zamanda yakışıklıda:)

bu sahteleri 40 50mt atabiliyorum,bazı sahteler vardırki ok gibi gider onları daha fazla ileri fırlatıyorum,bu mesafeler çok bana,

sizin mera nın konumu nasıl bilmiyorum,eğerki balık kıyıdan uzaksa bölge derin ise,50 gram dan başlıyarak çeşitli boylarda gezer kurşun monte edebilirsin ana bedene,ara köstek 1.70 2mt arası olmalı,bu sistemi uzağa rahat fırlatabilmen için teleskopik sert aksiyonu olan kamış tercih etmelisin,meranızım konumuna göre takım seçebilirsin,bunun için meranın konumu anlatarak yardım isteye bilirsin forum dan:)