Selamın Aleyküm Abilerim; 15 yaşındayım. Iğdır ilinde yaşıyorum doğal olarak av bayide yok. 2hafta sonra uzun zamandan sonra balığa çıkacağım. hedef balık tatlı su kefali. su 1.5-2mt derinliğinde ve bulanık. forumda araştırdıklarıma göre strike pro eg-097a diğer adıyla 'çılgın kurbağa' benim işime yarayacak. internet alışverişlerinde gittigidiyor dışındaki sitelerden alışveriş yapmaya da çekiniyorum. sizce bu sahte yem işime yarar mı ve nereden bulabilirim?
Aleykümselam Oğuzhan.Forumun en üstünde yer alan av bayii sitelerinden birini malzeme lazım oldukça kullanıyorum ve şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım.Hatta ellerinde yoksa bile istediğinizden yok şu marka modeli gönderelim mi diye telefon açıp soruyorlar.Ben Tatlısu Kefali'ni mepps diye tabir edilen döner kaşıklarla yakalıyorum.Genellikle küçük balık geliyor.O yüzden senin bahsettiğin şu Çılgın Kurbağalardan alıp deneyeceğim Rastgele...
Forumun üzerindeki sitelerden bende alışveriş yapıyorum kardeşim. Ama ürünü teyit etmek için telefon açıp once sor. Sonra ürünü siparişini ver. Çılgın kurbağa elbette iş yapacaktır.
bu üründen bende kullanıyordum.elimdekini suya kaptırınca aramaya koyuldum fakat neredeyse hiç bir sitede bulamadım her yerde tükenmişti.fakat uzun uğraşlar sonunda bir sitede buldum ve iki adet A010 modelinden buldum.özellikle bulanık suda iş yapıyor.bulamayan arkadaşlara pm atabilirim.reklam olsun diye site ismi yazmıyorum