Strike-Pronun hangi modellerini kullanıyorsunuz arkadaşlar ve verim aldığınız strike-pro sahteleri hangileridir hangi balıkta işe yaradı.Strike-Pro almak isteyen arkadaşlarımız varsa renk ve model tercihlerinde yardımcı olur belki
jl-062f renk kodu 206a sinarit, jl-108f renk kodu 061 zargana,yazılı hani bir de farklı marka vereyim RIVER2SEA TARGET MINNOW 90SU , lambuka, yazılı hani Bu arada bizim oralarda (dikili) yazılı hani bol, yeni sahteleri denemek için onların olduğu yerde dolaşıp, sahteyi kontrol ediyorum. Bu balıklar levrek ailesinden olduklarından herhalde levrekte de çalışırlar.
Strike pro ile ilgili açtığım konu var oraya bakabilirsin. Süper iş yapan bir sahte. Genel olarak strike pro çok iyi sahteler yapıyor.
bende "strike-pro cranke bass joint sh-003aj" bu seriyi kullanıyorum gayet güzel bir yüzüşü ve aksiyonu var yüzüşü çok harika makinayı hızlı sardığımızda hafif dibe batıyor(yaklaşık 30 veya 50cm) yavaş sardığımızdada hafifi yüzeyden geliyor . henüz avı yok ama mutlaka levrek alacak eminim bu serideki kullandığım sahte renk kodu:a17 not:resimde çok fazla sarısı var ama öyle deyil sırtı hafif koyu yeşil karın bölgesi resimdeki kadar açık sarı deyil.... selamlar herkese bol avlar...
ilk geldiği zamandan beri kullanıyorum ama özellikle son iki yılda fiyatları çok arttı ,döviz aşağı giderken bu malın fiyatının artması sadece taleple alakalı .Benim 9 TL ye aldığım bir model şu anda 15 TL ...% 60 lık bir artış mantıklı değil
bu serinin her her rengi var hatta eski seriside en çok A17 den verim aldım hatta hayatımın turnasını kaçırdım yemde ağzında gitti diğer renklerlede balık aldım tavsiye ederim
slm turna aslında hareket eden herşeye saldırır benim favori tenklerimde sarı turuncu yeşil renklerinden daha çok verim aldım