arkadaşlar abiler merhabalar, 10 gün önce strike pro sp-120f color code 500g aldım,nedenine gelince gümüş balığını andırdı bana,beraberinde meşhur river98 in bir rengine eş değer olduğu kanatine vardım,malum su üstü iş görmezse,bende ekürü nü suya daldırırım dedim ve aldım ,bunun gagalı oluşu bir dezavantaj olarak sahtelerimin içine kattım nett de aradım hiç kullana na raslamadım,aramızda bu sahteyi kullananlar varmı acaba ortadaki strike pro 120f olanı, üstdeki yozuri,,altdaki yeni gözdem yozurı m176 henüz su ile tanıştırmadım onu nedense onu bir başka sevdim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us saygılarımla
yav kadir dün kollarım koptu be at-çek yapmaktan nerde yav bu levrekler daha suyla buluşturmadığım sahteler var nerde bu balıklarrrrr
abi biliyorsunki yağmur sel bir yandan,deniz çok karıştı,hele hele bu fırtına da kıyıda balık arama derim,bu fırtınada kıyıya gelen balık kendini kıyıda bulur şaka bir yana deniz de şuan fırtına var,deniz birazcık sakinleşsin,yağmur kessin,dere çamur akmayı son a erdirsin bu dediklerim den 2 gün sonra merada ol abi ben iyi kötü bu sefer side liman içini deniyeceğim,orası diğer avlak yerin den şuan için daha avantajlı,evimede çok yakın,motor ile 3dk da ordayım kardeş 20 lira veriyorsun ama kaliteye veriyorsun,adamlar yapıyor,yüzüşleri çok güzel,özellik ile karın yapısı ince olanları ile,tam bir kaçan balık görünümü verdirebiliyorsun sahteyi çekerken,sert aksiyonlara çok iyi cevap veriyorlar,
side limandan bende hiç denemedim kadir bir bak bakalım durum ne en azından burası kadar bulanık ve karışık diildir orası
Merhaba, yozuri nin sahtesine benzer olarak strike pro ların JL serisinde benzer renkleri var.Yüzüşleri de yozuriden daha iyi,ayrıca yarı fiyatına alabilirsiniz bunları. Strike Pro nu JL serisini kesinlikle tavsiye ederim. İzmir'den selamlar.
abi nerdesin hiç gözükmüyorsun artık Bahtiyar ile dün akşam ve bu sabah at çek yaptık,ispendek tutup tutup saldık merhaba İbrahim bey yukaridaki yeşil yozuri aynı strike prolar gibi yüzüyor, ama bu yozuri sahtem in yüzüşü hepsine bedel,yolda araba ile ilerlerken direksiyonu bir sağa bir sola kırarsın araç zig zag çizer ya,bu sahte bunu çok güzel yapıyor aksiyon verirken, Uploaded with ImageShack.us jl serisin den bir adet var,bir tane de orta resimdeki strike pro sp 120f var,bu sahteyi çok sevdim sert aksiyonlara güzel cevap veriyor,rengi gözleri,yapısı muhteşem,bu sahte levreğe mührünü vurur