arkadaşlar herkese merhaba. öncelikle çok sık balığa çıkan biri değilim bu aralar kıyıdan balık avına çıkmak istiyorum. şu an hangi balık avlanır nasıl takım kullanılır yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Gökhan, bu link http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28753 işini görür sanırım. Her tür güncel bilgi mevcut.
silivride avlanmayı düşünüyorum. dalgakırandan... link için teşekkür ederim biraz inceliyim bakalım...
bence kıyıdan en iyi yöntem at çek çünkü normalde oltayı attınmı denize balıklar saldırıyo saldırıyo yem bırakmıyo ama at çekte hem yemi kurtarırsın hemde büyük balıklar çekersin başka fikri olan varsa söylesin lütfen
silivride sanırım bir hafta öncesine kadar kalkan avlandığını duymuştum. o tarafta başka ne çıkar bilmiyorum hiç orada avlanmadım...
yrn sabah çıkıyorum kalkan için hazır takımlardan aldım yem olarak yarım kiloda istavrit aldım bakalım bişey çıkıcakmı...
Bende 4 gözle gökhandan gelicek raporu bekliyorum . Kalkandan bi kıpırtı var mi diye. Umarim guzel haberlerle gelir.
arkadaşlar maalesef elim boş döndüm. belki 10 dan fazla balıkçı vardı ama hiç kimse bişey çıkartamadı. sanırım lodos olmasından kaynaklanıyo haftaya kısmetse tekrar deneyeceğim...