Şu Balığa Bi Bakın

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında emin54 tarafından paylaşıldı.

1. emin54

emin54 Emin YüKSeL

Yer : Sakarya nehri kenarındaki Göletler (ördekburnu)​

2. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Trofe turna yanılıyor muyum?

3. iskorpitçi

iskorpitçi kemal

Favori Kamış:
    genelde aklımı kullanırım:) balıklar bizden zeki olamazlar yaa
    En İyi Avı:
    kefal 60cm. levrek 7,250kg.
    yanılmıyorsun Bekir. banada öyle geldi. artık hafta sonu bizde trofe levrek tutarız :D:D:D

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Emin bey bu güzel turnayı siz yakaladıysanız birde hikayesini dinleyip, nasıl bir takım ve yem kullandınız öğrenmek isteriz . Aramıza hoşgeldiniz.

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Geçen yazki zarganalarım ve bu kış tuttuğum tek lüfer dışında şöyle suda gelirken şapur şupur yapacak balığa hasret kaldım :D haftasonu inşallaaaah şansımız açık olurda şöyle kafalı balık tutmanın keyfini çıkartırız, istavritler darılmasın ama bay geldi :D

6. iskorpitçi

iskorpitçi kemal

Favori Kamış:
    genelde aklımı kullanırım:) balıklar bizden zeki olamazlar yaa
    En İyi Avı:
    kefal 60cm. levrek 7,250kg.
    valla elimizde alternatif çok. levrek olmadı taş balıklarına bakarız. karagöz tutmayalı uzun zaman oldu. oda kendi sınıfında iyidir.

7. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Kemal bey istanbulda levereğe zıpkınlamı çıkıyorsunuz yoksa tekneylemi?

8. sskenan

sskenan kenan

Favori Kamış:
    olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    17 kilo aynalı sazan
    harika bir turna avlak yerini bilen biri olarak böyle büyüğünü görmemiştim eline sağlık hemşerim bu arada hoş geldin.

9. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Haftasonu tekne organizasyonu yapacağız, levrek için de şansımızı deneyeceğiz..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Temmuz 2009
  10. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Takımlarımı elimden geldiğince ayarlamaya çalışacam ama tekneye getirilen malzemelerden de büyük ihitmalle yararlanmam gerekecek, tabi sizinde takımlar konusundaki tecrüblerinize de ihtiyacım olacak ;)

11. Arkadaşlar İnşallah Trofe bir levrek alırsınız..Merak ettiğim bir konu var..Yakın zamanda İstanbula yakın çevreden levrek alan varmı..

Bunu şu nedenle soruyorum..Deniz suyu sıcaklıklarına bakıldığında levreğin egede assos ile Çanakkale boğazı arasında olduğunu düşünüyorum..Levrek genelde 10-12 derecelik deniz suyu sıcaklığını takip ederek Saros'a ve marmaraya gitmekte..Şu sıra Akçay,Altınoluk daki su sıcaklığı 12-13 derece birazdaha yukarı çıkıldığında Çanakkale ,gelibolu 10-11 derece Bandırma 8 derece ..Su ısılarının artış grafiğine göre önümüzdeki 2-3 hafta içinde Marmaraya ilk levrekler girmeye başlayacak..Marmara için kaderi havaların durumu belirleyecekEğer deniz suyu çabuk ısınırsa levrek Tekirdağ tarafından eğer yavaş ısınırsa Bandırma tarafından yoluna devam edecek..Geçen yıl Tekirdağ tarafı şanslıydı bu sene inşallah Bandırma tarafı şanslı olur..

Bu bilgileri Meteorolojide Çalışan ve 12-13 yıldır takip eden bir abimizden aldım..Gerçekten güzel bir levrek günlüğü yapmış kendine..Son 6 yıllık veriler çok muntazam..Kendisi levreğe bu günlüğe ve deniz suyu sıcaklıklarını takip ederek gidiyor..;)

12. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Abi sitemize üye olupta istanbul çevresinden levrek alan olsa mutlaka raporu olurdu diye düşünüyorum, kendi adıma çevremdeki amatörlerden de hiç duymadım levrek alanı. Fakat içimden bir ses haftasonu şansımızın açık olacağı yönünde. Zira acemi şansı dedikleri olay gerçekleşebilir :D Ayrıca cemrelerin hepsi düştü suda ısınıyor :D Yinede bol şans dileklerinizi eksik etmeyin saygılar..

13. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    :mad: yav arkadaşlar benmi turna sezonu açılışını yanlış biliyorum yoksa sirküler de değişiklik mi oldu????:confused:

14. Turna avının 1 nisana kadar yasak olduğunu hepimiz biliyoruz..Sanırım bu av açık sezonda yakalanmış olmalı.Emin aradaşımızın ilk mesajı olduğundan kendisinden cevap aldıktan sonra gerekli açıklama yada bilgilendirme yapılacaktır:);)

15. emin54

emin54 Emin YüKSeL

hoşbulduk..
    bu balığı ben yakalamadım bi tanıdık yakaladı sadece paylaşım yapmak istedim turnaya hiç gitmedim merakta ediyorum kısmet olursa gitcez inşallah genelde dip atarım :)

16. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Güzel turna bu balık hangi tarihte tutulmuş acep ? birde bana havyarlı gibi geldi ,tam net göremiyorum işyerindeki pc çok iyi değil ,yanlışım varsa düzeltin

17. metrocarşısı

metrocarşısı aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    94 cm 6 kg turna
    oralarda bende avlandım orda ördek burun diye biliniyo nehrin kenerında kum ocakları var nehir cok pis akmasına ragmen 4 metre yanın daki kum ocakları 5 metrenin didi gorunuyo.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 4 Mayıs 2008
  18. balıkcı_05

balıkcı_05 tufan

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    14,5 kg yayın balığı,8,5kg aynalı,2,5 kg bekir
    o turnaya masallah valla güzel balıkk denk gelmez pek ölesi

19. orhan.ulgen

orhan.ulgen orhan

Favori Kamış:
    kamış ve dip oltası
    boğazı sıkılmış turna bu yavvv :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 4 Mayıs 2008
  20. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

yav (doğru ) ,yaw ( yanlış) ,Türkçemizi doğru kullanalım arkadaşlar