Su Doldurmak bahane Karda Oynamak Şahane

Konu, 'Genel Konular' kısmında macir_ertan tarafından paylaşıldı.

1. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selam arkadaşlar uzun süredir işlerimin yoğunluğundan balık avına çıkamıyorum ve siz sevgili dostlarımla birşeyler paylaşamıyorum.Bugün 01.02.2014 cumartesi günü kar yağışının az dinmesini fırsat bilerek bir gezi yapmaya karar verdim.Yer Bulgaristan Oturduğum Haskovo şehrine 15 kilometre uzaklıktaki Beli Plast köyüne Türkçe adıyla ''Gelin Kayalarına'' sizlerle küçük bir gezi yapacağız çok meşhur olan orman içindeki çeşmesinden su bile doldurdum.Sevgili dostlar biraz bilgisayar özürlü olduğumdan videoları birbirine miksleme fon müziği falan hak getire bir kusurumuz varsa da affola:) kaybedilmiş topraklardan sevgili vatanım Türkiyeye hasret dolu selam ederim herşey gönlünüzce olsun rastgele derim :)

Arkadaşlar kardan sonra çeşmeye araç inmemiş ilk defa biz iniyoruz ve sırasıyla videolar...
    http://youtu.be/WtoqshJxtH

http://youtu.be/OFy1KEWlyi0

http://youtu.be/ANgCi4qNI7Y

http://youtu.be/tUe7BMwUs8I

http://youtu.be/NxPbnXr-G70

Burada da günde iki paket sigara içen bir insanın 3 adım koşturduktan sonra nasıl nefes alıp verdiğine şahit olacaksınız ...neler etmedim sigarayı bıraksın diye ama başaramadım kendisini de çok severim
    http://youtu.be/rgjn_vk2vlE

Bu videoda da suları doldurup çeşmeye inip çıktıktan sonra 1 km.kadar yakın olan Beli Plast köyüne çay içmeye gittik heryerde olduğu gibi yabancısı olduğumuz köye bizimle sohbet kurmak için hoşgeldiniz dediler ve araca karşı dönüp ''bizim köy yollarında ne gider bu araba dediler'' :) :) evet dedik güzel gidiyor birkaç çay içip ve sohbetimizi tamamlayıp yine ikamet ettiğim Haskovo şehrine doğru yola koyulduk:)yine çeşme sapağından geçerken hücrelerim deli gömleği giyidi ve az önce indiğimiz çeşmeye tekrar non stop inip çıktım alttaki videoda da kesintisiz iniş çıkış var bu arada müzik için kusura bakmayın aracın motor sesini bastırsın diye açtım ama daha berbat yapmışım herşeyi ;)

http://youtu.be/rgjn_vk2vlE

Bunlar da resimler :)

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Hayat Bahane, Yaşamak Şahane. :thumb:

Bu soğuk günlerde bayağı üşüttün bizleri. :D Ama, sıcaklığınla bunu hissetmedim bile. :thumb:

Sevgilerimle, herşey ama her şey, gönlünün güzelliklerince olsun.

3. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tevfik abim teşekkür ederim balık yok ama bana göre balıkçılık değil kendime ayıracak heran için kısır olan şu dönemlerimde böyle bir konu açayım değişiklik olur dedim hemde üzerimdeki pası bir atayım,önümüzde açılacak olan av mevsimi için ısınma babında :) :) idk

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Harika manzaralar ve fotolar, tebrikler üstad, anavatandan da selam ve sevgilerimizle sağlıcakla kal.:)

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ne ettiysem iki resmi yükleme yaparken düzeltemedim yüklerken düzgün görünüyor konuyu açtıktan sonra yan çıkıyor...sevgili adminlerim eğer mümkünse lütfen yan olan iki resmi düzeltebilirmisiniz :)

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Eyvallah İsa beğendiğine sevindim,bende de sizlere çok çok selamlar ederim eksik olmayın:)

7. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Ertan abi resimler harika, ellerine sağlık.
    Bu arada, sigarayı bırakmanın ilacı zaten yaşadığın yerde. Ben de sigarayı bırakmak için hemen hemen herşeyi denedim. En son Tabex diye bir ilacı senin oralardan gettirtim (Bulgaristan'da üretiliyor) ve gerçekten bu kadar yardımcı olan bir ilaç hiç denememiştim. Bence bir araştır ;)

8. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ayhan selam çekimi yapan arkadaş sigara içiyor ben sigarayı bırakalı çok uzun zaman oldu :) bizim adama bu ilacı teklif etsem kalın kafalıdır reddeder :) bırak reddetmeyi sonunda kağıda onu da sarıp sigara niyetine içer o kadar yani :D sende hala bırakmadıysan kısa zamanda o sigarayı kır at gerek yok hayatında ona yer vermeye ben bıraktığım andan itibaren ilk hissettiğim üstümden sanki 50 kiloluk bir kum çuvalı kalktı o ne yav çakmak taşı kibrit taşı paket taşı senin sigaran biter gecenin bir saatinde çıkarsın dükan dükkan sigara aramaya gidersin sen içerken kendi cebinden çıkarıp içmek istersin yanındaki vatandaş da elini hazırlar o da ister bu bütün gün değişik otlakçılarla devam eder yani sen aldığın paketin yarısını içersin diğer yarısını da otlakçılar ama senin sigaran bittiği zaman sen kimseden isteyemezssim ...ooooff hakikaten sıkıntı bir durum ilk etkisi dediğim gibi bu gibi şeyler diğer en büyük etkisi ise ilerleyen zamanlarda ortaya çıkıyor mesela gece yatmadan önce bir elma yedin sabah hala ağsında kalan o tadla tertemiz bebek gibi uyanmak herşeye bedel Ayhanım anlata anlata bitemez sigarayı bırakmanın faydaları ..aynı zararlarının da anlata anlata bitiremediğimiz gibi selamlarımla kardeşim :)

9. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    Defender nefis görünüyor
    Harika bir gün geçirmişsiniz

10. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Teşekkürler Atıl bey:)hani derler ya ölmeden kesinlikle yapılması gereken 100 şey bence bir şık daha eklemeli ehe ehe ;)

101-Hayatınızda bir fırsatını bulup utlaka çamurda veya karda bir Defender kullanın...olabilirse tam donanımlı olsun ve kısa şase olsun ki neden bahsettiğimizi anlayabilesinizidk :):gossip: