Merhaba, Arkadaşlar bugün sitedeki, levrek avına ilişkin yazılanları neredeyse hatmettim Fena biçimde levrek tutma hislerim depreşti. Hayatımda hiç levrek yakalamadım (yaklaşık 3 yıldır balık avlıyorum). Yarından itibaren Eylül başına kadar körfez bölgesinde tatilde olacağım. Bahsettiğim bölgede bulunan arkadaşlar varsa, bir gün buluşmak balık avlamak, muhabbet etmek isterim. Hele levrek üstadı varsa önünde saygıyla eğilirim. Bildiğim kadarıyla siteden Diren ile A.B.D'de yaşayan Murat arkadaşımın dediğim bölgeyle bağlantıları mevcut, yani körfezde bulunuyorlar bazen. Eğer şu sıralar körfezdeyseler tanışmak isterim. Murat üstaddan da feyz almak isterim İyi Akşamlar, Faysal
Hangi körfez.İzmirmi Bu arada ben 25 senedir balık avlıyorum.Bi levrek için 1 sene bekliyorum.Sen düşün artık gerisini
İllaki Oltamı atmak lazım... Amcamın oğlu taşocağında çalışıyor, geçen bayram lokum getirdiydi. geçen Elinde patladı yavrucağın.
Zaten memuriyetten artvinde doğdukya.Asıl antalyada yaşadım işte.Naparsın Ha bu arada silahıda iyi kullanırım.Atıcılığım iyidir yani
Birader, oltayı hatırlatman iyi oldu !! Ben de neden levrek tutamıyorum diyordum??! Levrek hiç denemedim tutmayı, dener denemez de tutayım diyorum ki...levrekle muhabettimiz iyi bir şekilde başlaya
Faysal Çok uğraşma Bence mutlaka Kıbrıs Sardalya oltasını öğren ve dene ... Kesin Sonuç alacağına eminim.
Levreğe hakaret etme!! Kefal mi bu ya?? Ben ne rapalalar, suni balıklar, canlı yemler vs..planlıyorum sen levreği kefal ayarına getirdin kardeşim ya
Ya matrak bir yana, kıbrıs bildiğim kefale ekmek sarma yapılıyor. Levreğe sardalya kıbrısı nasıl oluyor?
. Bak işte buna gülerim Demekki levrek hakkında herşeyi okumamışsın. Burakkkk Bir tarif yaparmısın...
Doğru söylüyo abi.Eylül diyo,sardalya diyo,kıbrısı boşver tabidip sarması demek istiyokısacası levrek demek oluyo
Yani abi sardalyanın kılçığını çıkar, içini dışına çevir, sarma yap at.Sen bildiğin gibi avlanmaya devam et, sarma denizde dursun.Ama dikkat et kasnağın arkasından denize atlama