Arkadaşlar bu balığın yediği balık nedir ben hala çözemedim.. http://www.youtube.com/watch?v=tFvegLTKwLs
Murat kardeşim bu videoyu daha öncede izlemiştim, benim gördüğüm kadarıyla burda saldırıyı yapan Kofana ve kıyıya sıkıştırıp yediği balık ise sarıkanat, lüfer
Kusura bakmayın ben ilk kez izledim daha.Tekrar olmuş biraz ama üzgünüm.Avcı balık avcı balığı yiyor yani
suların tek avcısı köpek balığı başka tanımam katil balinalar kücük fok yavrusu peşinde koşuyor köpekbalıgı ne denk getirirse saldırıyor bu video daki gibi.
Yok kardeşim ben zaten forum içinde rastlamadım bu videoya, daha önceki bluefish araştırmalarımda rastlamıştım bu ve bunun gibi birçok kayda :thumb:
Balık, ringa, filan tamamda... Sadece hayatta kalmak için karnını doyurmaya çalışan bir canlıyı, katil diye damgalamak biraz çirkin gibi geliyor bana. Lüferin, yemesede önündeki yemleri parçaladığı doğrudur. Ama bunu, yanındaki kardeşlerine yiyecek bir şey sağlamak için yapar. Gene katilce bir dürtüyle yapmaz. Hayvan karnını böyle doyuruyor, bu yüzden ona katil gibi sıfatlar takmak bence hiç hoş değil.
Teşekkürler.Özür dilerim ama lafın gelişi diye bir laf vardır ..Bende de bunu kullanmak istemiştim ama anlamlandıramamışsınız galiba....