Şu videodaki levreğin ağzındaki rapalanın yani kırmızı beyaz titreyen rapalanın markasın modelini biliyormusunuz. biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Rüzgardanm titriyor yoksa pillimi onuda anlamadım aslında. http://www.youtube.com/watch?v=QCLaMs6_O24&feature=related
üstten itibaren 3 üde sallanıyor çok dikkatli bakarsanız..(sona doğru.. rüzgar olmasın fonda bir ses te var..
o rapala titremiyor fakar isterseniz benim yapmış oldugum böyle bir rapala var....)) size bir tüyo vereyim...aramızda kalsın...eski marka model bir cep telefonu alın vidalarını söküp alt kısımda monteli olan tiresim motorunu alın bir tane arkasında ışık yanan çakmagı alıp onunda ışık devresini alın motorun iki uçu açık metalı çakmaktaki lambanın bulundugu yere monte edin ..bu yaptıgınızıda şeffar bir rapalaya monte edin...böylelikle hem suda titreyen ve yanan bir rapalanız olur yapmaya niyetli olan arkadaşlarım bana ulaşabilirler... kişisel fikrimi sorarsanız... rapalanın titremesi balıkları ürküttügü kanısındayım.. levrek avını tartarak avlar mesela titremesi levregi ürkütür ayrıca titreşim suda farklı bir frenkans dalgası yapar...buda meradaki balıkları ürkütebilir