su olmayan yerde piknik yapmam.iyi seyirler

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında melih ergin tarafından paylaşıldı.

1. melih ergin

melih ergin melih

selamlar balık avı yöneticileri ve üyeleri size kısaca pazar günü ailemle geçirdiğim piknik yerinden bahsedecegim umarım keyif alırsınız
    pazar günü kızımında yardımı ile eşimi kandırıp yine içinde dere olan dağ başında ıssız bir mekana gitmeye ikna ettik saat 12:00 sıraları tüm hazırlıklaarımızı yaptık dan sonra dag yolunu tuttuk.bir saat süren yolculuktan sonra bölgeye vardık semaveri mangalı yaktık küçük hanımın hamagını kurduk.onların bütün işlerini halletdikden sonra oltalarımı takımları hazırlamaya başladım.su okadar güzeldi ki sabırsızlandım oltayı atmak için.öylede balık varki kiloluk kefaller bile gördüm suyun içinde:)bizim kız benden daha cok heyecanlandı ballıkları görünce:)burası yeryer sığ ve yeryer de 3-4 metreyi bulan, içinde bizim tabirimizce ,bıyıklı,kefal,cibrin,kızılkanat,sazan ve turna dediğimiz balıkların bulundugu bi dere.yani cok zengin.bizimkilerle ugrasmakdan fazla balık işi ile ilgilenemedim ama iki adet kefal tuttum.takım olarak yemli şıp şıp ve meps kullandım kaç çeşit meps denedim ama takip ettiği halde vuruş yapmadı suyun cok temiz olmasından olabilir.balıkları yemli tuttum yani.bizim kız balıkları dısarıda görünce salcam suya diye agladı:)babasının kızı:)) kıyamaz hiç:)beraber dere kıyısına inip saldık.sevincini görmeniz lazımdı.yaw cok üzüldüm sonradan o anları fotograflayamadım cok kızdım kendime..sadece bir kaç kare balık ve dere görüntüsü aldım.keyifli bir güngü bütün iş sitresini atmış olarak hiç istemesemde ve dönme hazırlıklarına başladık saat19:00 gibi bölgeden ayrıldık.

2. istavrit

istavrit Boğaç

bundan daha güzel bir gün ne olaki ???
    Tebrikler ,ailenizle beraber nice güzel avlar :)

3. melih ergin

melih ergin melih

çok teşekkür ederim.herkese ailesiyle mutlu günler geçirmesi dilegiyle ..herkese nasipli avlar

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Melih ilk 5 doğal görüntüye bayıldım,,bu güzellik ömür boyu devam etsin saglık ve mutluluk içinde.

5. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    harika bir gün olmuş.
    Şeker kzıla şeker tadında bir gün.
    Tebrikler...

Allah bu güzellikleri her daim nasip etsin.

6. melih ergin

melih ergin melih

neden be abi ilk beş deme öbürleride iyi:)baya bi emek sarfettim suların içinde gezdim hava da soguk serindi yazın ortasında ne hikmetse:( teşekkür ediyorum allah hepimize mutlu bir aile düzeni nasip etsin.tabi nasipli avlarda:)

7. melih ergin

melih ergin melih

amin cümlemize nasip etsin.ailesiyle balıga gidebilen pek balıkcı yoktur.benim bu konuda bi sıkıntım yok hep kandırıyorum :D kızıda alıştırdım baba balık dedimmi iş bitiyo tatil günü balıktayız :)

8. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    bizde babamla gitsek keşke böyle :) kıskandım şimdi :)

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tebrik ederim baba yüreğini. Güzel, güzel, çok-çok güzel herşeyi ile.

Teşekkürler Melih abicim, yine getir, yine sevgi sarsın dörtbir yanı.

Selam ve sevgilerimle dostum.;) :)

mrsparkle mrsparkle

10. huseyin97211

huseyin97211 hüseyin

bursanın neresi oluyor orası bizde gidelim pikniğe

11. melih ergin

melih ergin melih

baba hayır demez istemesini bildikden sonra halilcim:)kıskancana babanı kandırma calışmalarına başla sen;) öptüm saglıcakla kal

12. melih ergin

melih ergin melih

çok teşekkür ederim abi sen benden daha iyi yansıtmıssın babalıgı bu anlatım şeklinle:)inşallah bir gün herkes kardeş olup,dünyaya sevgi,şevkat ve mutluluk saçar.bizlerde huzur içinde dünya ahir zamanımızı en güzel şekilde tamamlayıp öyle göç ederiz buralardan.saygı ve sevgilerim hepinizle olsun

13. melih ergin

melih ergin melih

üstat yanlış yerde yanlış bi soru sordun.zaten buraya bohçacılarda geliyor.avlagı bi yazssam inanki seneye balık kalmaz .kaç tanesini tehtit ettim yemin ederimki resmen tehtit ettim, sertme atarlarken.sonra sesini cıkarmadan defolup gittiler.sesimi cıkarmadım sustum sonunda olta şamandıramın iki üç metre yanına sertme atınca patladım kavga ediyorduk nerdeyse...neyse mesajla atarım ben size;)