Nasıl olacak bu iş? Şu anda oralarda balık tutan birisi mola verip internete bağlanacak, forumda bu mesajı okuyup acilen "evet burda şu anda balık çıkıyo" mu yazacak? idk Muhtemelen çıkıyodur..
Berkan abi at cek lufer vardi gunesin dik oldugu saatlerde,ben lufer sevmedigimden oltami dahi acmadim.( malum biraz kilcikli oluyor) Aksama lufer raporlari gelecektir.
çok iyi bu saatte balık cıkıyormu , nasibi nerden bilcek orada olanlar ,atarsın bakarsın bu kadar basit nasibinde varsa gelir zaaten yoksa 10 saat at gelmez
Arkadas saat olarak sormak istemiş şimdi orda balık tutanlar cevap verin dememiş ki ki cevap vermeyin olsun bitsin biraz ters olmuş
Ahmet kardeşim, sormak istediğin bu tarzda sorular olursa Anadolu yakası veya Avrupa yakası kıyı raporlarını takip edebilirsin ve orada sorabilirsin bu soruyu veya açılan raporlarda balığın hangi saatlerde avlandığı genelde belirtiliyor oradanda bilgi edinmiş olursun bence bu tarz soruların için önce forum içini araştır, böylelikle hem aklındaki sorunun cevabına daha çabuk ulaşmış olursun hem de bilgi gelecekmi diye konuyu takip ederek zaman kaybetmezsin :thumb: Yanlış anlamanı kırılmanı istemem, bir abin olarak tavsiye etmek istedim kardeşim... Şu sıra boğazda balıkların göç yapması nedeniyle gündüz hemen her saat az ya da çok balık yapıyor ama en verimli saatler sabah gün ağarırken ve akşam gün batımına doğru olur, onun haricinde istavrit falan baya bol hemde boyları gayet güzel :thumb:
Cok tesekkyr ederim abi birdahakine forumu dikkatlice arastiririm tavsiyeler ve oneriler icin tesekkurler