bu aralar videolara taktım. arada inanılma zilginç seyler çıkıyor. bir anakonda su kıyısında köylulerin köpeklerine saldırıyor. sonrası dehsetli bir mucadele. özellikle yılanın ısrarına ve cesaretine bakın siz. http://www.youtube.com/watch?v=0XSNlhWCPJk&mode=related&search=
Bu anakondalar cok cocuk da goturuyor. Cok kuvvetli ve bir dis gecirdimi birakmiyor.Karsilasmak istemem.Ama bir gun Amazonda balik tutacagim.Anakonda bile bu dusu benden alamaz.
bu harika hocambizi yasatanlar düslerdir yasadıgın ulke amazonu aratmaz ama. amazonunbalıklarınında ne kallavi seyler oldugunu biliyorum köpek sever biri olarak benzer durumda ne yapardım diye dusundum de. ender bulunan tür falan demez kıyardım anakondaya o an. köpek harika hayvan. kıyılmaz onlara. hep derim. ruhları yarı çocuk yarı evliyadır onların. ne zaman canı acımış bir köpek sesi duysam o yüne dogru giderim belki bir sey yapabilirim diye. belki asırı hassasiyetten falan ama. videoyu ilk izlerken çok endiselendim yine bi r hayvanın ölüm sahnesimi dir diye. ama olan yine yılana oldu. üzüldüm mi evet. ancak köpek ölseydi o videoyu oraya koyamazdım elim gitmezdi.