Selamlar herkeze,, burada balıkçı abilerim ve kardeşlerim ile bir hikayemi paylaşmak istiyorum ,,olay 2008 kışında gerçekleşti ,adada yazlığımız var yazları 3 ay adadayız Burgazada da yazlığımız ve yazları bol bol balığa çıktığımız ve denize girmeye gittiğimiz 4 mere Fiber bi teknemiz var ama anlatacağım olay ilk aldığımız tekneyle gercekleşti oda 2008 de miladını doldurdu ve her tarafı patlak çatlak bir hale geldi biz polyester kaplamaktan bıktık tekne patlak vermekten bıkmadı herneyse 2007 yazını idareten kullandık ve ölüme terk ettik tekneyi , tabi biz arada bir kışın da haftasonları adaya gidiyoruz ve şubat ayında arkadaşlarla bir haftasonu adaya geçtik tabi tekneye bakmadan içimiz rahat etmezdi teknenin durumu iyice içler acısı hale gelmişti ama biz son bi macera yapalım diyerekten hali hazırda kıyıda denize 3 metrede olan teknemizi indirip küçük bi deniz keyfi yapmak istedik deniz düzdü ama şubatta ada soğuğu serttir biz tekneyi ittik suya ,,taktık kürekleri 3 arkadaş 2 erkek 1 kız açıldık keyifler yerinde ama fiberin üst ıskarmoz bölümünden patlaklara bakınca teknenin iç kademesi baya gözükür durumda örümcek ağları falan korku filmi gibi ama tekne sevdası işte ,,,arkaraşlar resim filan cekmeye başladı kaşık adaya doğru ,tam o sıra kocaman bi tarantula tarzı bir orümcek patlak bölümden bizim seslerden raharsız olmuş olucak ki dışarı çıktı kız arkadaş çığlık çığlığa tek başına 100 kişilik bi kaos ortamı yaratmayı başardı bizde bi panik olduk çünki örümcek baya jet hızında teknede 4 dönüyo kız arkadaş kanguru gibi zıplıyo, ama zor bela 1 kürek darbesiyle hayatına son verdik bittimi ? tabiki bitmedi asıl inanılmaz olan olay gerçekleşti, biz olayı konuşup gülmeye başlamışken yem yeşil bir ip belirdi ıskarmozun kenarından bu nerden geldi diye bakmaya kalmadan ipin hareket ettiğini fark ettim ! kafam almadı taaki o yem yeşil yılanın suratının silüetini suratıma bakarken görene kadar ! korkudan vücut ısım 100 derece filan oldu,, ben Y demeye kalmadan 2 si suya attı kendini ben 1 an kararsız kaldım oda 3 saniye filan sürdü ve bende böylece hayatımda ilk kez şubat ayında kot ceket deniz ile buluştum Allah tan iskeleye yakındık ve hepimiz Profosyonel derece yüzme biliyorduk ama gırip olmamıza engel değildi bu ,, işin özü her konuda son kontrolleri iyi yapmak lazım aksi taktirde büyük süprizlerle karşılaşılabiliniyo