sübye ile mırmır lidaki:))

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında 35kalamarcı tarafından paylaşıldı.

1. 35kalamarcı

35kalamarcı murat(35kalamarcı)

Favori Kamış:
    KAMIŞ OLTA KALAMAR ZOKASI
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    merhaba arkadaşlar işte sizlere ilk raporum dün gece avlağıma saat 2 gibi gittim hava şartları normal fakat gün doğusundan hafif sert bir rüzgar vardı ve tabiki biraz karamsarlığa düşmedim de değil hani neyse oltalarımı hazırladım üç olta kullandım klasik üçlü dip olası iğne olarak 496/2nolu iğne kulandım50 gr kurşun ve yem olarak taze sübye kullandım 2:30 gibi oltalarım yemleyip fırlatım yaklaşık 40 /50 mt kadar uzağa ve başladım beklemeye üç oltadan da zil sesleri ayrı ayrı geliyor tıpkı müzik dinler gibi ve dakikalar geçti ilk olarak kaba bir lidaki aldım diğer oltalardan zilsesleri geliyor bazen ses yok tık yok bekle bekle ve nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı daha sonra kamış ın ucu düzeldi hareket yok klasik mırmır taktiği biraz daha bekledim son bir hareketini ve güzel bir tasmalama ile artık mırmır benimdi ve gecenin ilerleyen saatlerinde avın devamı olmayınca tabiki yapacak birşeyde yok o saate hadi yeter bu kadar deyip toparlandım eve döndüm bu gecenin nasibi bir lidaki bir mırmır geç oldu ama benim oldu daha nice avlara dileğiyle saygılar sevgiler.....iştefotoğraflar..
    http//img123.imageshack.us/my.php?image=cimg8778ws8.jpg
    umarım beğenirsiniz bol avlar dieğiyle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 18 Eylül 2008
  2. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    bu güzeller inciraltı güzellerine benziyo:)

tebrikler;)

hakanıma selam o yokmuydu:confused:

:cool: :cool: :cool:

3. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Tebrikler. Az olmuş öz olmuş. Ellerine sağlık. Daha irilerine ve daha fazlasına inşallah. Rasgele

4. 35kalamarcı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    hakan yoktu yanımda ogün için yer sahilevleri paşam ;) ;)

5. Okan_uA

Okan_uA .

Ne diyorsun be abi sen.:DNeresi azmış bunların.Ahh ahh böyle irilikte tutayım 2-3 tane mırmır tutayım bana yeter.Tabi tuta tuta bazıları küçük gelebilir.Bana hiç bu kadar iri gelmediği için söylüyorum.

Bence gayet güzel av olmuş tebrik ederim.

Bu arada yeni farkettim balık sayısı iki imiş.Resimler çok olunca dedim baya iri 4-5 tane tutulmuş. :D :D

Son düzenleme: 17 Eylül 2008
  6. sedatk

sedatk Sedat

rasgelsin murat usta;) umarım bir gün beraber olta atma şerefine nail oluruz

7. 35kalamarcı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    inşallah

inşallah sedat ım kısmetse olur şimdi tek derdim kalamar yavaş yavaş zamanı da geliyor bu gece iri boy bir sübye ile sezon u açtım kendi çapımda hayırlısıy la ...:rolleyes: :rolleyes:

8. 35kalamarcı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sabırla olur

saberdersen ve de yem seçimine özen ve dikkat edersen neden olmasın hayırlı avlar kardeşim rasgele:rolleyes: :rolleyes: