Aklım ermez ama sizlerinde fikirsel katkısı olursa ; belirleyeceğimiz bir tarihte Çanakkale civarında bir organizasyon çok keyifli olur . Organizasyon ıvır zıvırlarını ben yaparım .. Saygılarımla
Çanakkale için harika bir teklif !!! Gerçekleşirse ilk Çanakkale Organizasyonumuz olacak Hayırlısı olsun
Vallahi ben yeniyim kurallar nedir ,organizasyon yapılanması nasıldır bilmem .. Sanırım desteğinize ihtiyacım olacak sevgili smyrna ; sucuk ekmek dediysek balık tutmayacağız anlamında değil bunuda ara detay olarak söyleyeyim.
Memnuniyetle Bizler de balık tutsak da tutmasak da her ihtimale karşı yiyecek işimizi önceden kararlaştırıyoruz zaten Organizasyon yapmanın bir kuralı yok elbette, Çanakkaleli arkadaşlar balık tutma ve tanışma amaçlı toplanalım demeniz yeterli. Gerisi kendiliğinden gelir zaten. Liste konusunda ben de mod arkadaşlarımızda yardımcı oluruz. Katılım sağlandıkça, katılımcılarla avlak bölgesi, yeme içme, ulaşım gibi kararlar da hep birlikte alınabilir. Siz başlayın, yardıma ihtiyacınız olunca seslenin yeter Hayırlı olsun
geçen yaz 2 kez gittim çanakkaleye gerçekten çok güzel. ama denizi biraz çalkantılı geldi bana o yüzden hazırlıklı gitmek lazım. ama çok şirin hem gezme hemde balık için uygun olacağını düşünüyorum (geçen sene balık merakım yoktu o yüzden hiç denemedim ve ilgilenenlerlede görüşmedim) sizide kutlarım gerçekten güzel bir organizasyon olacaktır