Merhaba arkadaşlar ben yurt disinda yasiyorum . Bulundugum sehrin icinden gecen nehirde bolca iri sudak var biliyorum 4 veya 5 tanesini yakaladım . Bana sudak için en iyi yem ve olta tipi ne önerirsiniz . Teşekkürler . Not: Ben daha önceki yakaladığım sudakları canlı küçük balıklarla yakaladım .
Şamandıralı tek iğneli takıma canlı balık takın. Yada spin kamışla sahte balık atıp çekin rapala da olur silikonda olur silikon daha verimlidir..
Çok at çek denedim ama olmadi daha çok yeşil sahte kurtla denedim . Birde suyun rengi kou yeşile yakın o kadar temiz bir su değil . Birde söyle birşey var burada balık malzemesi bulmakta sıkıntı çekiyorum . Fazla çeşit yok ve çok pahalı . Bakalım inşallah önümüzdeki pazar gideceğim nasibimize ne çıkar göreceğiz .
Yanlış bilmiyorsam Astana Kazakistan'ın başkenti diye adlandırılır. Ve verdiğim bilgi Kazakistan'da bulunmuş ve orda çokça sudak avlamış bir abimin özel tüyosudur. Ve bir çok kez sabırlı oldğum devrelerde kendisine mor renkli sahte yapmışlığım vardır. Şayet bulamıyor isen çalışmalar başla derim. Su berrak değilse parlak moraj tonaşlar kullan etkili olacaktır. Kal sağlıcakla...
Evet astana Kazakistanın başkenti . Su pek temiz değil ben olmazsa Türkiyeden isteyim yemleri gelen giden olursa . Verdiğin bilgiler için teşekkürler Erkan abi . Bu arada 3 Eylül de burada maç var ) . Türk Milli takımını izlemek burada nasip olacak sanırım .
Geceleri : Mor , siyah , kırmızı , koyu yeşil.. Gündüz : Beyaz , krem , açık yeşil.. Sahte yem olarakta : http://www.avmarketi.com/asp/product/4106/RAPALA-LONG-CASTING-MINNOW-80MM