Arkadaşlar Selâmun aleyküm, Bu zamana kadar hep el oltası ile avlandım. Çünkü balığı hissetmenin yeri çok ayrı. Fakat at-çek şeklindeki yöntemi bu sene deneyeceğim kısmetse. Kamış olarak Cormoran Bull Fighter 240cm Makine olarak Shimano Catana 2500 de karar kıldım. Örgü misina da Sufix'in 3 modeli var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Kalınlık olarak 0,12-0,16 arası düşünüyorum. Kararımı verirken dikkat edeceğim nokta kullanışlı olması yani karışmaması ve diğer sorunları yaşatmaması. Avlak: Edremit Körfezi. Hedef balıklar: Levrek, Lüfer. Sahte yemler: 15gr-25gr arası Misina modelleri: Sufix Herculine Sufix Matrix Pro Sufix Fuse Performance Selametle.
Ben Nisan ayından beri 0.12 Matrix Pro kullanıyorum çok memnunum Düğüm mukavemeti,sağlamlığı,yumuşaklığı,dolaşmaması süper
Fatih bey bir arkadaşım matrix pro (yanılmıyorsam 0,14) kullanıyor ve oldukça memnun olduğunu söyleyebilirim.
Sufix Herculine 0-12 gayet sağlam bir misina, ben tatlı su levreği ve turna avında kullanıyorum. Çinekopdada kullanıcağım ama daha kısmet olmadı.