Sufix siege 0.25

Konu, 'Misinalar' kısmında BaLıKSıZ oLMaZ tarafından paylaşıldı.

1. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bugün gittim ve av marketindeki adama sufix siege veya xl alacağımı söyledim. Takımlarda kullanacağımı, makaraya sarmak için olmadığını söyledim. Bana siege verdi 300 m 14 tl. Sonra başka bi bayie gittim hakkaten iyi niyetli bi abi vardı yeni açılmış olan dükkanda. Ona siege aldığımı söylemedim ve siegemi xl mı diye onada sordum. Ben xl kullanıyorum dedi. Ondanda 600 m 7 tlye aldım. Sonra siegenin de fiyatını sordum aldığım misinanın aynısı 10 tl idi.:mad: Ancak ordanda çıktıktan sonra yolumun üstündeki bi bayie girdim yine. Makas almak için girmiştim ama xl 600 m 0.25in fiyatını sordum. Gittiğim yer pahalı olarak anılan biyer. Adam 6 tl dedi... Kime güveneceğimi anlamadım bendeidk İnsanın içine oturuyo böyle olunca. Heryeri tek tek gezip fiyat soracağım ama adamlar tip tip bana bakıyomuş gibi hissediyorum öyle oluncada:mad: Tepem attı zaten iyice. Kovsalar bile tekrar tekrar soracağım artık!

Şimdi elimde 300 m 0.25 siege ve 600 m 0.25 xl var. Siege makine için iyi oluyor diyolar ama 0.25 te çok ince olmazmı 75 gr kurşun fırlatmak için. Avlayacağım balıklar çipura mırmır sargoz gibi balıklar. Çokda iri olmazlar büyük ihtimal... Be şekilde kullansammı yoksa zaten en az 4 lira kazık yiyerek aldığım misinanın üzerine para verip 0.35 mm olanı ile değiştireyimmi?

2. sinağrit_baba

sinağrit_baba MURAT

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Shimano Stradic, symetre, spheros, sienna
    En İyi Avı:
    Sinarit 1,5 kg
    slm,
    siege yi makina sarabilirsin, üretim amacı da tam olarak bu, çipura için 0.35 mm iyi bir seçim olur. 0.25 mm ince kalır.
    Rastgele...

3. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Bunu tecrübem arttığında levrek için kullanabilirmimiym peki? Şimdi gidip kazığın üstüne bi kazık daha yiyip farkını ödemeyeyim. Bi kenarda dursun levrekde kullanırım ilerde. Olurmu öyle?

4. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Bence olur arkadaşım. Ustaların da dediği gibi çekmesini bilen her balığı kıyıya alabilir :) Ayrıca levrek için de kullanılabilir bence. Neden olmasın ki!

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Yokmu bu sese kulak verenmrsparkle