arkadaslar hepinize selamlar 1 mayısta süloğlu barajındaydım.2 saat kadar takıldım ve bir tane sudak yakalama şansım oldu fotoğrafı ekledim ama işallah doğru yapmışımdır ilk kez foto ekliyorum. http://img59.imageshack.us/my.php?image=sudakne2.jpg
Tebrikler. Yalnız hangi saatte ve ne tür yemle yakaladığınızıda söyleseniz daha iyi olurdu en azında sudak avı yapan diğer arkadaşlarımıza ışık tutar.
resim açılmamış ben yardımcı olayım . kardeş resimin altındaki ilk link yani sonunda hotlink for forums (1) yazan linki kopyalıyıp mesajına yapıştıracaksın
dinçer kardeş avın için seni kutlarım ama hangi yemle hangi misine ile saat kaçta yakaladınız bunlarıda anlatırsanız avınızın güzelliğine güzellik katacaktır
fotğrafı düzelttiğin için teşekkür ederim. akşamüstü 5 civarı beyaz saasy 5cm ile yakalandı. zaten genelde kıyıdan at cek yaparken aynı yemı kullanıyoruz.
Bence Sudak için en verimli zaman, Akşam üzerine yakın zamanlar ve şayet varsa Dolunaylı geceler. Çok verimli oluyor
Hemşerim Merhaba güzel balık ellerine sağlık ,inşallah tanışma fırsatımız olur ,özel mesaj göndereceğim sana bakabilirmisin ?
Dinçer Hemşerim biz hafta sonu gitmeyi düşündük ama yağmurdan dolayı gidemedik.sizleri tebrik ederim güzel balık.
Mesut abi süloğluda eski randıman yok dinçer ,hemşerimizi kutlarım geçen hafta işyerinden hocam gitti ,hiç bişi yok dedi ve belli yerlerde tel örgü varmış anlamış değilim bana soracak olursan ? kayalı ve kırklareli barajı derim sudak ve köstereç istersen buralarda bulabilirsin Turna istersen Şeytandere yi tavsiye ederim bu kış biz iyi turnalar aldık sezonu açıkken